Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj akcija u ispovedanju,pa nije vjera paradajz.
Hahahahaha ko akcija u konzumu!
Papa Franjo je pravo osvjezenje. Covjek koji naprosto svakodnevno odusevljava i pokazuje da je dobar, plemenit i sirokogrudan.
Zeni ljubavnik dolazi kuci dok joj je suprug na poslu. Njen devetogodisnji sin dodje kuci nenadano, ugleda ih i sakrije se u garderobni ormar kako bi ih i dalje promatrao. Zenin suprug takoder dolazi kuci. Ona strpa ljubavnika u ormar, ne znajuci da joj je sin vec unutra. Djecak: - Mracno je ovdje Muskarac: - Da, mracno je. Djecak: - Imam nogometnu loptu. Muskarac: - To je lijepo. Djecak: - Zelis li je kupiti? Muskarac: - Ne, hvala. Djecak: - Moj tata je vani. Muskarac: - OK, koliko? Djecak: - 250 EUR Nakon nekoliko sedmica muskarac i djecak se ponovo susretnu u ormaru. Djecak: - Mracno je ovdje. Muskarac: - Da, mracno je. Djecak: - Imam patike za nogomet. Prisjecajuci se sto se zadnji put dogodilo, muskarac upita: -Koliko? Djecak: - 750 EUR Muskarac uzdahne: - U redu. Par dana kasnije, otac kaze sinu: Uzmi loptu i patike idemo se igrati. Djecak odgovori: - Ne mogu, prodao sam loptu i patike. Otac upita: - Za koliko si ih prodao? Djecak: - Za 1.000 EUR Otac: - To je grozno, kako si mogao tako opeljesiti svoje prijatelje... to je puno vise nego sto te dvije stvari stvarno vrijede! Sad te vodim u crkvu da se ispovijedis!!! Otac odvede sina u crkvu i u ispovjedaonicu pa zatvori vrata. Djecak: - Mracno je ovdje. Svečenik: - Ne pocinji mi opet s tim sranjem.
nemoj bolan Franjo ako navale politicari ex-yu neces ih se kotarisati narednih 30 godina
pa ispovijed je isto za što ljudi plaćaju masne pare psihijatrima, da čovjeku bude lakše, da podjeli svoje probleme, ne oprašta svećenik nego BOG i to samo ako se čovjek nakon toga promjeni, prema tome ne vidim smisao da neupućeni komentiraju...
pa nsa vec odavno upraznjava 24 h ispovjedanje :))