Vode uzburkane, vjetar nepovoljan
1
Papa održao posljednji govor na Trgu Svetog Petra
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PROKLETI ILUMINATSKI DEMON ODLAZI A NA NJEGOVO MJESTO DOLAZI JOS PROKLETIJI... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
Laudetus Jesus Cristus
Zapitamo se "Postoji li Bog?", ali se ne zapitamo "Postoji li vrag?"
Čitam današnju bosanskohercegovačku štampu i nigdje ne mogu naći ni slovo o zločinu nad Bošnjacima u Štrpcima od kojeg prođe tačno dvadeset godina a sve novine pišu o ovom prljavcu nezapranom. E moja Bosna i moji Bošnjaci, još mnogo će vam trebati vremena da dođete pameti.
kakvi isprani mozgovi ovi koji ga velicaju, haj razumijem za one pustinjske bradonje, ali jedan evropljanin, hahahahaha
PAPA GAY
-Benedik : Zapjevaj onu nashu , Snijeg pade na behar na voce..!
zavjera ustasko-dzihadska :D
vidi ovog zloc.inca p.o.p.i.s.a.m mu se na onu kapicu.
Najbezvezniji i najneinteresantniji papa u historiji. Ocito ga bog nije zelio. Pametno je odlucio.
Otišao anđeo kod Boga. Uđu oni u jednu sobu punu satova. Anđeo upita Boga: - "Šta će ti ovoliko satova?" A na to će Bog: - "Za svaku državu jedan sat i kad neko u nekoj državi opsuje Boga taj sat za tu državu se pomjeri za jednu minutu." Anđeo razlgeda pa na kraju upita: - "A gdje ti je sat za Bosnu i Hercegovinu?" Bog: - "Evo ga u sobi služi mi kao ventilator."