Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki si ti znalac, vidi se ;) p.s. grm koka inače ne uspijeva ni na Kubi ni bilo gdje drugo na planeti osim u Kolumbiji, Peruu i Boliviji, dječače smiješni ;)
DVA DEMONA (ILUMINATA)...SOTONA OBUCEN U BIJELO I NJEGOV SEGRT OBUCEN U CRNO... SMRT RELIGIJAMA - SLOBODA COVJEKU !
Westminsterska palača u Londonu,Vašington,Vatikan.Ovo su centri zla,i od njih se ne možemo nadati ničem dobrom.
nacisti i komunjare počeli surađivati sieg heil od hitlerovog podmladka Racingera !
to se kaže: \"došao đavo po svoje\" :)
@rooney (bosanceros, vlah, sta god hoces) Nikad ne mozes pobjeci od cinjenice da si ti jedini koji se provaljuje o masonima i pored toga sto ocigledno nemas blage veze o bilo cemu vani bugarske/rumunije/jugosmrdije. Sto znaci da mislis da Masoni i Katolici imaju bilo kakvog kontakta, prvo oni su neprijatelji, a to sto ti nista ne znas, to nije niciji problem.
e moj sine gramatika i ti nemate bas puno dodirnih tačaka. hahahaha SMATRATI. Idi bolan pokrij se ćebetom po glavi
na vecini crkvi imas masonske znakove. http://www.youtube.com/watch?v=s5yxBOyrH9M englezu sjedi tu, pojma nemas.
Ma ja, Papa je los a fidelov brat koji je naslijedio cijelu drzavu onako famelijarno i fasisticki/komunisticki, to vam ne smeta. PS, katolicanstvo ne voli masone, jer su masoni smatrati kao muske vjestice jer nekad davno katolici nisu razumili masone koji su ustvari samo kvalificirani enzinjeri, a to je bilo neprihvatljivo isto kao vjestice. Eto moj PAMETNI jugosmrdine, koliko ti znas i sta ti znas.
Dosao sotona Kastru u posetu.
Pedercina!!!
Ovaj papa ima pravu djavolju facu.
to je poseban kokain šta se pravi od šećerne trske
Ode i C-er-ić na Kubu da svaki petak bude neradni - ko u Iranu... I da razmjeni koju sa ovim 85-godišnjim vehabijom...
Hoće li sad ova dvojica obnoviti savez nacista i komunista il su samo pili kahvu i naprđivali pro forme?