Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog visedecenijskog silovanja i zlostavljanja djece vatikan treba bombardovati od strane USA a papu strpati u zatvor i na 10 godina zabraniti katolicku religiju (pod uslovom da ima pravde je li)
Pa i muhamed je guzio malenu Aisu kad joj je bilo 9 godina pa to ne znaci da sad svi muslimani koji vjeruju da je on poslanik pedofili.I sta su ti katolici krivi mi Srbi smo vas bacali u jame po potočarima nisu katolici.
Isti zakoni su vazili i u Krscanstvu i Islamu tokom srednjeg vijeka. Najmladje udate osobe su imale oko 7 god. stim sto je u intimne odnose mogla da stupi tek kada dobije prvu menstruaciju. Nista neoubicajeno u to doba. Poz.....
Katolici gube nevinost maloljetni u crkvi i to ih pozicionira kao homoseksualce, zbog čega kasnije postaju nasilnici s kojima nema suživota. Čović je na našem terenu klasičan primjer.
Aisa je izgubila nevinost u devetoj godini u haremu kabe.Muhamed joj gurao penis prvo u vaginu pa onda u usta.Nije u straznjicu jer je alah rekao da je to zabranjeno.
OPROSTI MI PAPE SVE TE GRUBE RIČI I MOJ ŽIVOT SADA NA TVOJ ŽIVOT SLIČI OPROSTI MI PAPE, SAD RAZUMIN TEBE GLEDAN TVOJU SLIKU GLEDAJUĆI SEBE
Pope, zgriješili smo... za koga glasati...
Kršćanstvo se od početka pokusavalo zabraniti i zatrti... I u vrijeme Isusa sina Božjega živjeli su ljudi kao Juda koji su činili zlo... Zašto to ne bi i danas bio slučaj.... Ali ima ona priča o paklenim vratima i crkvi...
🇧🇦🇧🇦 O vođenju i liderima: https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/videos/337400130163706 Sada imate za koga da glasate // Hadzikadicev predizborni spot: https://bit.ly/2DvUTEN #mislislisvojomglavom
pop glumi da mu je sve Hristos dok se pod mantilom igra kitom i merka s klinkom
Da pogadjam i ovo je zavjera soroša i amerikanaca, hriščane treba ubijati jer ko god pripada toj pedofilsko/silovateljskoj/nasilnoj religiji, NIKADA ali NIKADA ne može biti normalan čovjek, hriščani su seksualno iskompleksirani predatori koji samo čekaju priliku da budu u poziciji gdje mogu silovati, djete ili ženu!
@SaraLGBT Marija se okotila sa 12 godina... Šta reći za degena kojem je Bog jeebavao dijete?
pedokatolici!!
Hriščanstvo u 21 stoljeću treba biti zabranjeno zakonom, religija bolesnih ljudi, pedofila, silovatelja, HRIŠČANSTVO JE BOLEST!!! i nadam se da će kad tad da se ta bolest iskorjeni, barem u našoj državi!
Katolicizam i islam su bolest.Katolicizam pedofili, islam terorizam a plus vam osnivač vjere bio pedofil.Mala Aiša imala 9 godina kad joj ga je čika Muhamed gurao.
Najvažnije je ko će biti Bošnjački član Predsjedništva. Glasajte za kandidata a ne protiv nekoga. Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
Vatikan leglo katolibana pedofila.
Najvažnije je ko će biti Bošnjački član Predsjedništva. Glasajte za kandidata a ne protiv nekoga. I neka je izasao iz emisije na FTV-u i sasuo im istinu u lice!! Momenat iz emisije na FTV-u: https://bit.ly/2R4aoGC
Žalosno je da hriščanstvo samo prate pedofili i zoofili a ima dosta i silovatelja..Žalostno
Ima nas svakakvih pod nebeskim svodom. Neki vole dječake, a neki vole djevojčice od 9 godina, kada nema djevojčica dobro dođu i koze.
@Domagoj1 , za onog na kojeg ti aludiras da je volio djevocicu od 9 godina onako kako ti zamisljas, nemas nikakvih dokaza, dok je ovih sto vole djecake pun qurac u crkvenim redovima , vec odavno i do dan danas.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)