Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod vas su djeca bas zasticena kako smo vidjeli u vise navrata ?
Mogao je i onaj Hrvatski ''Papa'' ( Kardinal Bozanić ) tako što poručiti Todoriću prošlih godina a gdje će kad Hrvatski tisak kaže da je i on nekakve novce uplaćivao na privatni štedni . Ako laže Hamo valjda ne laže Hrvatski tisak ( štampa, novine ).
Evo zove me jaran Fahro i pita : Hamo na koga misliš to ostade mi nejasno, ko je uplaćivao na privatni račun jel Todorić ili ne daj Bože Kardinal Bozanić.
Vi blokirajte Hamu a puštate najgore šovinističke, nacionalističke i fašističke komentare.
Skupina maloumnika proglasi nekakvu budaletinu nekakvim im svetim ocem, a budaletina umisli da je on zaista to cime su ga malomnici proglasili i onda onanira na sve strane. Katolicka crkva je zadnja adresa sa koje bilo kome imaju bilo sta reci o zastiti djece!
A i it si mogo' kasu otvoriti da konacno te pedfofile iz Katolicke crkve istjerate i odstetu platite....
Puni ste love papa, otvori sef
Papice pa jarane umjesto sto pozivas ucini i ti to isto otvori svoj trezor u Rimu vise imate zlata neg Bake
Papa navija za Finsku 🇫🇮
Priznajmo da je Katolička crkva jako korumpirana sa ovim vatikanom. Donekle poštujem ove ortodox.