Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ja u ovom postu ne uvrijedim Papu i Katolike, jel to znači da sam manji ili nikakav Musliman. Kao čovjek, intelektualac, kao Božiji čovjek i kao poglavar jedne od najvećih vjerskih zajednica zaslužuje malo više poštovanja. Iskreno, ja vjerujem da Papa može donijeti dobro cijelom svijetu.
papa molim te iskoristi uticaj i smijeni budimira. hvala.
Zasto pisete toliko o tom covjeku pa koga briga u BiH za njega, Odvajate previse prostora za nekih 12% koje to zanima a oni i svakako ne citaju puno klix nego imaju svoje kockaste.
@klitoris.ba DOKLE ĆETE OVOGA ANTIHRISTA - PAPU "FRANJU PROKLETOG" DA REKLAMIRATE NA OVOM VAŠEM DEMONSKOM-ILUMINATSKOM SAJTU J.E.B.O. VAS ON??? I ŠTO ZABRANISTE KMENTARE NA TEKST O TOME KAKO SE POKLONIO DIKTATORU MUGABEU...PA NARAVNO DA ĆE MU S EPOKLONITI...DA LI VI ZNATE KOLIKO SE KRVI I ZLATA IZ MUGABEOVE ZEMLJE SLJEVA U VATIKAN PROKLETIM DEMONIMA?? A IZGLEDA DA JE "FRANJO PROKLETI" PRIHVATIO SE ZLATNE KRSTINE I NOSA JE KAO I NJEGOV PRETHODNIK... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
"PROKLETI FRANJO"-ANTIHRIST NEĆE DUGO BITI NA ČELU OVE DEMONSKE CRKVE...SOTONSKI ROGOVI VEĆ SR POKAZJZ ISPOD BIJELE KAPICE I MORAT ĆE I NJEGA "PENZIONISATI".. OVO JE BIO NAJVEĆI SKUP SLUGA ILUMINATA-DEMONA U ISTORIJI OVE NESRETNE PLANETE...NO UJEDNO I POSLEDNJI..."ONAJ KOJI PASE GVOZDENIM MAČEM" USKORO DOLAZI I PRVI ZADATAK ĆE MU BITI SRUŠITI CRKVU "SVETOG PETRA" U RIMU ZMIJESKO SOTONISTIČKO LEGLO U KOJEM SE PRIČEŠĆUJU DJEČIJOM K.R.V.I I GDJE SE PLANIRAJU SVI OVOZEMALJSKI P.O.K.O.LJ.I "OVACA"... SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
@Kulijana Istina je da je Vatikan medju prvima priznao BiH i Hrvatsku i istina je da je Vatikan i kasnije bio garant kako BH tako i hrvatske državnosti i to potpisujem. Istina je, medjutim da je Krivousti Franjo takve poput tebe 1993. godine, zajedno sa Velikom Srbijom poveo u rat protiv BH-državnosti i Bošnji. Takodjer je naredio da se zagovornici zajedničke borbe Hrvata i Muslimana, poput generala Blaža Kraljevića, smaknu. Na vašu žalost, ispušili ste i jedni i drugi, a danas vas jako boli to što je BiH država. A što se tiče EU, ponikla je na principima, koji je ovih mjeseci i uništavaju i totalno će je i uništiti.
Naravno, EU je ponikla na krscanskim korjenaima, i sta je tu cudno? Krscanstvo je u osnovi zapadnoga svijeta, to nije sporno. Nezaboravite drage Bosnje, da nema nas BH Katolika u BIH davno bi vi ispusili ga pod Velikom Srbijom. Vatikan - garant bosanske drzavnosti
Sad nemojte govoriti da Katolička crkva i POLITIKA ZAPADA-evropskih država nisu povezane i ne rade zajedno.Katolička vjera i Katolička evropa su jedno srce i jedna duša.
Novi ritual na značajni datum za šejtanove slijedbenike. 19. marta se obilježava rođenje rimske božice rata Minerve u okultističkim krugovima. Slučajnost? A kada su ovi pagani napali Irak? odgovor je 19. marta 2003. Zanimljivo je da je Bush stariji za vrijeme njegovog mandata raniju intervenciju na Irak završio upravo na ovaj datum. Ko obilježava praznik na ovaj dan? JEVREJI. 19. mart je praznik Purim kada se obilježava pobjeda Jevreja nad Babiloncima (Babilon je bio u granicama današnjeg Iraka) I da još sam zaboravio. N A T O je počeo napad na Gadafijev režim na današnji dan prije dvije godine. Inače je mart aktivan mjesec za pagane jer se 'budi priroda', a oni se na to lože. Sad imate kroz cijelu Evropu čitav niz nekakvih festivala, paganske pozadine.
Tamo gdje mi idemo, tamo nema koristi od prstena.
Ne znam jel "eko-zeleni" Papa na strani palestine, ali znam da se grupa Palestinaca prije nekoliko godina sklonila od progona izraleske vojske, nigdje drugo nego u katoličku crkvu, gdje ih je svećenik čak 17 dana štitio, trpeći pritiske izraelske vlasti. Takodjer znam da su i pravoslavna i katolička zajednica u Jeruzalemu na strani Palestine. Uostalom, Palestinci i Arapi nisu samo Muslimani, nego i Katzolici i Pravoslavci. Jedini arapski poslanik u izraelskom parlamentu je Katolik-Arapin. Svako svoje obraćanje u parlamentu počinje citiranjem Deklaracije o ljudskim pravima, dok ga Izraelci gadjaju raznoraznim predmetima.
vidim, zadrzao je zeljezni krst.. :D
Znaci, eko-zeleni Papa je na strani Palestine? Haj' dobro...
@musliman ...kapa dole...od ateiste...
svi masno iluminati i druge sekte se sastale da mu se naklone jer on ime je glavni predvodnik u svemu....
P.o.p.i.s.a.m se na papu franju zlo.cinca, na svetog petra pedo.fila i na sve one kojima je papa poglavica.