Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
homosekusalnost i Pedofili slicna bolest
Ma de pape su poznati pedofili tako da ono nista cudno za njega
I sam je jedan od njih, zato ih i podržava jbga.
Po Bibliji, kazna za homoseksualizam je smrt. Šta papa baljezga? Po svim monoteističkim svetim knjigama kazna je smrt, ništa drugo!
Ključ, brava tradicionalna porodica!!??
Katolicizam nema nikakve veze s učenjem Isusa Krista, u Starom Zavjetu kazna za homosekualni akt je ubistvo, a da napomenem one koji ne znaju, Isus je bio židov.
Voli i papa da ga primi u p*kaš očigledno.
Nema krsta bez 3 prsta
Sotona je progovorila sotone ga prate...
Ček malo.Samo stavljanje homoseksualaca u isti kontekst sa Jevrejima i Romima je bolesno.Jevrej ili Rom je to što jeste rođenjem.Nema nesklada između prirode i pripadnosti nekom narodu.Psihseksualne anomalije su druga stvar, jer ako su biološki neopravdane tada vrijedi jasno pravilo.E sad ko može odbraniti tvrdnju da homoseksualizam nije anomalija ? Da čujem tog genijalca.
Znam ja to , nisam čovjeku ništa reko jer se takvo pitanje vrti odavno.Nije ga on izmislio.Samo kažem da je to pogrešno i bolesno.Strvari treba raščlaniti prije analize i donošenja sudova.
RealMadrid - ako homoseksualizam nije anomalija onda je Frojd pričao gluposti.Jung pogotovo.Treba prvo oboriti njih dvojicu naučnom argumentacijom.Navijanje ne pomaže u ovom slučaju.Nekom je zatrebalo i odjednom zažmirićemo na Frojda.Hajmo onda zažmiriti i na Njutna i Pitagoru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo i ja uporedio papu sa homesksualcima,sta cemo sad urednici klixa aaaa?
Fali mu kakva roza odora 😜😜😜
Mali mi zanosi . 🤪🤪🤪🤪
I ovaj pogubljen