Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj papa je pravi cojk..
@Dedjal Zato što su zadnjeg kalifu (sultana) rasturile evropske snage kako bi lakše vladale i iskorištavale muslimanske ovce i zemlje u kojima žive te su postavili marionete koji upravljaju beduinima u marionetskim državama. Tako je nakon Tita i sa Balkanom. Neka nas dobro prcaju sad. Opustite se, lakše je kad ulazi.
zapela mu haljina
Moraćemo mu sklepati neki manji papamobil pa ga staviti u ovaj veći da ga zaštiti od modrica...
Lice crveno i mračno u pape ... U muslimana lijepo, bijelo, svijetlo, nurli :))
Čuj papamobil, isto batmobil samo ružnije..
Čuj papamobil, isto batmobil samo ružnije..
Imas neprobojno auto i vjerovatno najcuvaniju osobu na svijetu , i on posrne i zadobije sljivu. Ne mozes pobjeci od bozije ruke, makar se sakrio u Baketov trezor.
il sto se kaze "stici ce vas nasa ruka i u srbiji"
Dobra šljiva opuco papa da valja
Isuse pomozi papi
Pijan
Sljedeci put fino kacigu na glavu i miran
Gremlin!!!
Ja bih rekao šljivu ispod oka
Časna ga štocirala 😂
papa štrumf
Hvaljen Isus i Marija