Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Politika je prljav, ali prijeko potreban zanat ,e moj Papa,ti si u pravu,ali Džaba govoriti ovim našim "Maj-MMUU-niii-Ma"
Dingospo, skroman i umjeren.
VJERA + POLITIKA HMMMMMMMMMMMMMMM????
OHHHH NATRNEM TI MAAAJKUUUU DOK JOJ PILOM REŽEM TIKVU NJENU.....AH UZMEM JOJ GLAVU 'NAKO ODREZATU PA JOJ DAM ŽVAKU A ONDA JE DAM KEROVIMA DA POJEDU JER INAČE NIŠTA NE JEDU. ONDA TI UZMEM SESTRU PA JE TUČEM ONIM ZA TUCANJE ŠNICLE. TAP TAAPAA TAP TAPAA TAP TAPPAA TAP. TAKO JE NAPRAVIM KO PLJESKAVICU, PA JE PRŽIM I ONDA STAVIM SVEGA ODOZGO HAHAHAHHAAHHAAHAHHAAHAHAHAHA ...ONDA DOHVATIM MIKSER, PA MIKSSEROM VAM PRAVIM ANTIFRIZ, MALO UHO ODREŽEM AL JEBO UHO, NAOČALE TI ZALJEPIM SELOTEJPOM, STAVIM SAPUN USTA, ZALJEPIM TRAKOM PREKO. E ONDA UDARAM EKSER PO EKSER, UKUPNO DVA, DAKLE FAZA I NULA. ONDA TE PRIKLJUCIM NA ŠUKO UTIKAČ HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
Politika nije samo prljava, neko i NEpotrebna. Ali dobro, trebat ce svim nama jos koja godina da to razumijemo.
Franjo...who is you?
Politika je kao i prostitucija, najstariji zanat
papa franja je obicna pedofilcina i pedercina...
zatucani maloumnik, tvoja je dijagnoza
Treba protjerati sve ove prljave politicare, i stavit normalne, pametne i postene ljude na vlast..
http://www.youtube.com/watch?v=i6q5NBigu2E&feature=youtu.be
Jel ovo onaj sto kaze da ce i ateisti u raj ako budu cinili dobra djela?Kad sam to procito najezio sam se.....
U Bibliji piše: "Džaba vjera bez djela." Što znači možeš se ti klanjati i moliti koliko hoćeš ako ne radiš svoju vjersku dužnost pomaganja bližnjem. Tako da i ateisti mogu u raj ako su činili dobra djela, ljudi koji kršćanstvo nisu upoznali, itd.