Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj ti Papa pokazali ste vi malenima i vise od paznje,...
Ko prizna sve mu je oprosteno ...! Perverzija u kamenim kucama ..!
moj komsija Ibro preskako u dvoriste katolicke crkve i guzio casnu sestru,a bio ozenjena svecenik karo moga skolskog Zvonku,kad god bi seZvonko(4 razred osnovne) izlazio nedjeljom sa vjerske pouke bio bi rascupan i istrpan kad bi ga pitali sta je? on bi samo odgovorio : ma nista,hele svecenik znao da Ibro kara Casnu,a casna i Ibro znali da svecenik kara Zvonku niko nikoga nije cinkao ,svima dobro,vjerovatno je i Zvonko to zavolio i nastavio!glupi svecenik mogao ke karat casnu,a ne Zvonku!
hdz na aparatima ...
crkva prvo odradi posao pa se onda izvinjava,Ivan Pavao drugo se izvinuo za genocide i masakre koje su katolici nanijeli drugima,a ovaj sad nakon karanja stotina hiljada djecaka se izvinjava ali karanje jos nije stalo i dalje karaju
Pedofilska nacija!!
Mora da je i Njofra naguzio kojeg
Osudio ih na robiju ili ma novo radno mjesto sa novim mladim zrtvama?
Bez 3 prsta nema krsta! Vratite se pravoslavlju
i papa ga voli djetetu, ne bi bio papa da nije tako
Oćeš reći da se ugledo na pedofila Muhameda?
Oćeš reći da se ugledo na pedofila Muhameda?
23% 😢🌽😭
Sve vjerske institucije treba ukinuti, vjernik možeš biti u svojoj kući! Bagro!
Nema krsta bez 3 prsta!
Iznad Vatikana ce se vijorit zastava kalifata
Pa svecenici samo guze narod i dns dan. Meni to nije nista cudno. Svi smo ucili historiju i znali da su i u srednjem vijeku bili vlast u drzavi i da su samo uzimali poreze za svoje koristi i pravili sebe Bogom na zemlji. Ko su ti ljudi da ti oni kazu da ti Bog oprasta. Valjda se zna ko je Bog.... ups ne zna se postoje neka tri hmmm.