Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalan cojk nije nastran ko Kacavenda..
Hebel se sta papsone?
Jesili bio u Americi sa Obamom i trumpom, pricaj nam malo o tome i policiji americkoj.!Policajac iz američke države Georgije izazvao je burnu reakciju javnosti nakon što se proširila snimka na kojoj ženi u automobilu govori da ne brine jer oni ubijaju samo crnce. Na snimci nadzorne kamere iz srpnja prošle godine vidi se kako Greg Abbott zaustavlja automobil u rutinskoj kontroli.
Uzrujana vozačica u jednom trenutku govori da je posegnula za mobitelom te da je vidjela mnogo videa u kojima policajci… Tada je policajac prekida.– Ali vi niste crnkinja, ne brinite. Sjećate se, mi ubijamo samo crnce. Da, samo crnce ubijamo, zar ne? Svi videi koji ste vidjeli, na njima samo crnce ubijamo, je li tako – kaže joj Abbott.
o tome ni rijeci!?
papa je predstavnik Rimokatoličke vjere koji ni sam ne vjeruje u ono sto predstavlja.
Pedofilija
Kakve je p i c k e Cerić vodao
papa je pravo skroman samo 432 stranice
jezuit, šta drugo treba reći....
@Nagasaki ko su "vi srbi"?
@Nagasaki a vidi što brani papu.... jel te to pomilkio kad si bio mali shuupak?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)