Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"bezgrijesni" papa, kad je tako dobar i popularan, trebalo je jadniku dat da se ozeni, da ima djecu, da na njih prenese svoju dobrotu, jer velika je steta da se njegovom smrcu ukida loza jednog tako dobrog i plemenitog, bezgrijesnog covjeka
super mural
najbolji papa sto godina živio
Dok su najpopularnije politicke licnosti u BiH - Bakir, Dodik, Zlatko, Fahrudin, Čović, Sulejman Tihić, Dragan Čavić i onaj mrljavac iz HDZa 1990 :) http://www.youtube.com/watch?v=VU5a4AlqORw
Papa je stvarno postao sve samo ne vjerski poglavar,. Prave sprdnju od njeg, maskota najnovija. Bruka Allaha mi, ovo ozibljno kazem. Cekam kad ce se prijaviti na tradicionalni maraton u Bostonu ili tako nesto.
a sta valjalju pape koje su pokrenule krizarske ratove ili oni koji su zagovarali intervenciju u Bosni?
To ti ko fol neki vjernik cim se Allaha hvatas a pljujes po vjerskom poglavaru samo zato sto je druge religije? Bagga!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
https://www.facebook.com/ZaustavimoParaduPederauSarajevu1.Maj2014?ref=profile
jeste dosadni sa papom ko da vas je je.bo
E nisu oni upratili klix ,slobodno dodaj te jos par-xxx-milijon puta. Jes mi simpa ovaj novi superpapa,al sta ce u politicare nije mi jasno,svaki politicar gleda te u oci i se-re,mislim da je uvrjeda papu ili hodzu ili popa stavljati u isti kos sa politicarima.
sto se slihtaju papi znaju da ovaj dijeli bijednicima
na ove grke mislim
ama za*** sam se pusti sad