Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkrio si Ameriku, pope.
covjek je u pravu.... u jednom clanku.....mislim da je to bio 2002 ili 2003 je pisalo: "kada bi se naoruzanje smanjilo za 1% ne bi bilo gladnih na svijetu"
i papa je njihov igrač.
To znamo odavno. ipak, lijepo je da i jedan papa to kaze.
Tako je to kad niko nece da radi privredu a svi zele lagodan zivot u izobilju, pa odakle? Ako se ne radi onda se mora otimati (ratovati) od drugih koji rade i imaju. Ni ta politika otimanja nemoze biti duga vjeka,jer i tamo ce nestati zaliha brzo...Zasto ne raditi umjesto konzumirati oteto ( a svi znamo kako to otimanje izgleda). Papa je iskren covjek.
medju kojima si i ti
ja mislim da je mislio na Baketa!
Mnogi mocinici ne zele mir, Nije to htio ni stari Pir. Pa po njemu pobjeda dobi ime, Papa jebi im mater svime...
zapetlja ti to, buraz;))
Nije... jednostavna je isuvise..Jedino ako mislis na nesto iza stihova..Nista specijalno...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)