Komentari (301)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo
Samo budale mogu pomisliti, da ce se nesto promjeniti i za 0, 000000000001% nakon ovog. Nikad krscani nece prestati da ubijaju muslimane, porobljavaju im zemlje, i kradu prirodna bogatstva.
@raka Koji nasi ? mislis na Bosnje koji lizu drugim pakas jeli na te mislis ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Bosni tri vjerska poglavara su politicki aktivni preko nacionalistickih stranaka koje zavadzaju narod.Trebali bi da se ugledaju na Papu i Velikog Imama koji salju poruke mira i zajednistva.
Divan primjer. Ovo smeta samo zadojenim debilima.
Šta će papa Franjo, kad on veliki ima.
POZDRAVLJAM OVAJ CIN, NAJISPRAVNIJEG, NAJSKROMNIJEG,NAJPRAVEDNIJEG I NAJRAZUMNIJEG PAPE DO SADA.
Para na paru.
Gdje pravoslavni
tako su kod nas 90-ih gde li će sad zaratiti
Gluposti, pred kamerama potpisuju, a po crkvama i džamijama (barem kod nas) propagira se samo mržnja i netolerancija.
Religije izmedju sebe POTPISALE deklaraciju:):):):) Fala Bogu da Pravoslavlje nije, niti ce ikada biti Religija. Pravoslavlje je Vjera
bog i hrvati. za dom spremni.
100% pozdravljam i podrzavam!
i sad se pitam zašto to tek sada?? zašto to niste uradili odmah poslije 9/11?? zašto se ne uzmete za ruku sa TV ekipom i pravo kod Trumpa,Putina,Merkel,Assada,Arapskog kraljevstva i ovih naših Idiota u BiH i njima u lice to reknete?! nije vama nijednom stalo do normalnog bića. Žalosno je samo što narod u njegovoj tugi,patnji iskorištavate al svi ćemo goli preseliti
Jel ovo ono možda o čemu naša časna Knjiga govori i priča. Servi na aparatima
Ovo neće na dobro.
Ovo bez Čovića nije legitimno
da Čović presječe vrpcu😁
Gigant od covjeka, obojica