Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U časnom Kuranu upravo pise da svi smo braca i sestre,od Adema i Have i da je jedan bog. A ko ispada iz vjere , zato ce i odgovarati.
ćovijek ima dva neprijatelja otvorena a to su šejtan i židovi........
pusi ga ti nama papa franjo
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; hvala Allahu dz.s Gospodaru svih svjetova na uputi casnom covjeku papi Franji koji je konacno izovorio jedinu pravu istinu,molim Uzvisenog Gospodara da svi poslusaju velike i znacajne rijeci i krenu u slijedjenje istih da bi mir konacno zavladao,svi bili ravnopravni,svi isli u dzamiju i jednom se bogu klanjali, Hvala Allahu dz.s na njegovoj milosti i neka su selam i salavat zadnjem poslaniku Muhamedu s.a.w.s, amin.
cuuuuj...to on nama, ili?
Muslimans sam ali isto mislim.
najbolji papa živio sto godina