Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitao bih Vatikan sta je informacija a sta dezinformacija, da li je zemlja ravna ili okruzla? Da li je zemlja centar oko kog se sve okrece? I podpitanje zasto ste palili ljude na lomaci? Zbog dezinformacija?
Tako je.Strašno je šta se radi u vezi svega ovoga.Od manipulacija sa brojkama do prikrivanja nuspojava cjepiva.
Vasa svetosti, napisali Vam i zamolili da procitate javnosti. Mozda se cak ni ne slazete sa tom izjavom. Zloupotrebljavanje Vaseg uticaja je takodje ugrozavanje ljudskih prava. Iako nisam katolik, moj duboki naklon.
Jel se Papa vakcinisao?
nabijem te na ku*ac
Moderan i Papa u trendu, respect
Lgbt papa.
Veze ti nemas stara pedofilčino! Jedini papa koji je nesto vrijedio je Ivan Pavao. Ostali bljak
Pa ni ti ne vrijediš...
Pa logicno kad je on satanista i skupa se drzi sa masonima. Pricati logicnu istinu i boriti se protiv uica i svjetske nepravde nije dezinformacija... nego pravi karakter i borac i vjernik... a ti nevjernice papa, ti se krijes iza katolicanstva, a obicni si prevarant u sluzbi satanista masona. Hajmo slijepci i ovcice minus ocekujem.
e moj papa jos samo reci jel bolje vozit ford ili mercedes ti si izgleda postao maneken za epp
Biti na strani sotone umjesto Boga,ne razumijem
Sotona? 🤣
Čovjek koji podupire nauku - svaka na mjestu. Bravo!
Drzi papa krsta majke ti
A ko odredjuje sta su informacije a sta dezinformacije sotono?
Obrazovanje!
Pa da li smatras nobelovca Luck Montagnier neobrazovanim? Da ti dalje ne nabrajam. Onaj Pedro Gonzales iz WHO nije lekar.
Napusi se ku..ca matori! Uostalom da li si ti primio vakcinu?