Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Papa ljudina!
Imam utisak da je ovo samo još jedna posljedica arapskog proljeća koje je započelo još u sjevernoj Africi, a raširilo se i u Evropi i u obadvije Amerike. Izgleda kao da je cijelo čovječansto još uvijek u fazi krupnih previranja, pa možemo očekivati da će mnogi dosadašnji sistemi vrednovanja biti izmijenjeni.
Ovaj papa je DEMON .Izdemoniziro me stari nisam heftu mogao da sjednem na zadnji pogon. Smrt DEMONIMA pe'dofilima a konac i igla za moju duburu.
ama ovaj papa nije normalan
cuj prati i ljubiti noge,pa jos maloljetnicima a sto bas maloljetnicima..sto ne ode u zatvor sa nekim imigrantima crncugama izgleda da nemogu bez maloljetnika
papa ima odlican sluh za PR - odnose sa javnoscu. jeftini trikovi, al to prolazi kod obicnog puka - kao i latino-americke sapunice.
Zna Franjo da mora nešto učiniti, jer je previše uzelo maha po zatvorima pranje nogu prilikom uzimanja abdesta...
dobar je , baš je dobar...Ehhh kad bi i hodže bile takve, da peru noge..
covjek uziva dodirujuci muskarce, PA STA?
strangely