Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
J.be mi se za Dodika i referendum i Bakira, i glavnog tuzioca. Razmisljat cu o ovom djetetu i jos hiljadama druge djece koji prolaze sad kroz isto kroz sto smo mi prosli.Nadam se da ce se vase muke brzo zavrsiti.
Budale naivne....kako je lako manipulisati masama... https://www.facebook.com/270039983179417/videos/561239204059492/?hc_ref=NEWSFEED Ko nema dobre nerve neka ne gleda...
Majko mila, pa kad koristite gugl prevodilac, bar se potrudite da odrzite kontekst. kao da citam tri razlicita clanka. Sto se Franciska tice, starina je uvijek na nivou. Da sam katolik bio bih ponosan na njega. Ovako ga samo mogu cijeniti kao velikog covjeka, humanistu .
hoće li tvoja crkva odgovarati za Inkviziciju, Jasenovac ,SS divizije i slično.
Mrs idiote...
Cuj odgovorni za bombardianje jednoga dana ce odgovarati pred Bogom,ti se to s nama sprdas Francesko,pa drzave nastaju na genocidima,a katolicka crkva pobila je kroz povjest toliko ljudi da su svi drugi male mace.Uostalom istina je da Asad brani svoju zemlju od pobunjenika podrzavanih od strane zaljevskih monarhija i Amerike.To sto koristi Ruse je pitanje njegovog opstanka jer drugih opcija nema.A da zaboravih da si i ti dio prozapadne koalicije koja podupire kozojebe.Ocito im je gusto.
U proslosti da.. Crkva je se reformirala , sta je sa sadasnjoscu. Vi muslimani zivite jos kao prije 1000 god..
I onda reci da duhovni poglavari nebih trebali uticati na svijetsku politiku! :)
yebayi ga kad njih vise nema.. sta imaju oni od toga ko je kriv ko nije..
I vječno sveštenici prodaju fantazije o nekoj fiktivnoj pravdi na kraju krajeva da bi utješili mase. Nimalo se ne razlikuju od političara.
Ne misleći da su Bašar al Asad i Rusija mirisno cvijeće i nevinašca. Ali se pitam hoće li odgovarati Bogu (ako postoji) i oni koji su podsticali i podržavali tzv. Arapsko proljeće? Hoće li i njih netko kazniti ili barem prozvati kao odgovorne za navedeni užas?
Ova ojebina je obicni politicki pijun.. vatikan je uvijek bio i ostao u talu sa vlastodrscima
De mi reci kad je ikada ijedan papa u zadnjih 100 godina nesto krivo rekao? Jeli crkva uvijek bila prijatelj bosne? Jedi govna.. Jesi cuo..
..može li se ovaj gospon ispraviti ili ga je lančić preteg'o 😂😂😂😂😂
Mrs bre.e
Mnogi ce odgovarati Bogu, a za vatikanske zlikovce je nadlezan njihov gazda Lucifer. Oni samo Djavolu polazu racune. Ne postoje veci zlocinci i sa duzim stazom od Vatikana i katolicke crkve. Svi andjeli na nebu placu kad oni pricaju o moralu.
Iako brojčano minornija, misliš da je SPC u tom pogledu drugačija.
@Stjepan III. Stjepane, ne banalizuj. Znas i sam da su takva poredjenja smijesna.
Jednog dana a to su Ameri!
Ovi sto poginu, nemaju od toga nikakve koristi! Bog vjerovatno i ne postoji, vjera je izmisljena da bi se lako manipulisalo ljudima, sto vazi i danas...ali mozda bi jos vise ratova bilo da nema vjera al' to nikada necemo saznati...predlazem vam da zivot okitite putovanjima i radite ono sto volite!
Ima li iko da odgovara na ovom svijetu?
Zloupotreba dece u propagandne svrhe....
@Nike ne treba cutati i zatvarati oci...ali pred istinom...a ne naivno nasedati na propagandu...