Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam u cemu je problem, izvuci ga ispucaj u stranu i zivio, nema trudnoce.
ŠTA AKO TRUDNOĆA UGROŽAVA ŽIVOT MAJKE? DOBROVOLJNO SAMOUBISTVO?
Francis je u pravu! Abortus je ubistvo!
Kad je crkvi tolko stalo do ljudskog zivota zasto ne reagiraju na sva ova ratna desavanja i siromastvo sirom planete , koja su odnijela i odnose milione vec rodjene djece i ljudi. Religija da konacno izvadi ruke iz zenskih gaca!!!
Preživljeli abortusi ⬇⬇⬇⬇
banditska crkva priča o nekom moralu a prpagiraju siromaštvo dok oni sami žive u luksuzu, bljak , samo naivčina te može slijedit
joj papa ne seri ..
Ja ne znam zasto ljudi koji nisu katolici sad ovdje ostavljaju takve komentare.U krscanstvu abortus je ogroman grijeh i to je to i to ce tako ostati.Tako je i u drugim vjerama oko nekih drugih stvari.
Ovo se slazem sa papom Franjom.Mozda odobriti u izuzetnim slucajevma samo uz ogromne konsultacije sa strukom u tezim i teskim anomalijskim problemima. Ako se ne zeli trudnoca voditi racuna da i ne dodze do nje a ako dodze onda i obavezan porod
Zna Papa vrlo dobro da prihodi crkve opadaju iz godine u godinu jer je sve više obrazovanih ljudi, a sve manje teladi. Zato mu je cilj da se siromašni razmnožavaju, iako nemaju ni novca da tu djecu adekvatno obrazuju, jer to savršeno odgovara crkvi.
names are for friends, so I don't need one ! agent 47
Zna li iko kako se pozdravljaju dvojica papa kad se sretnu?
Pa ima samo jedan papa
@Bratko. Svaka čast! Rijetki znaju tacan odgovor
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vidi ateista i crveni što su se upalili.. Ko pokvaren zub
@Bh1hrvat1. A vidi ministranata što poletiše poljubiti papuču papi!
"crvenih" i "kao", velika "rvatino".
Muškarac u haljini priča o abortusu?! Neprocjenjivo!!
Moj papa, puno toga kod vas se obrnulo kako ste sakrili pravu Bibliju.
@JoeBlack2nd. U Bibliji svašta piše. Kao da je pisana u javnoj kuci.
@JoeBlack2nd. Fakat. Puna je preljuba, incesta, sodomije itd. Ubistva i prevare da ne pominjem