Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
papomobil ili mobilpapa. SVEJEDNO, vazno je da DEMON crkne sto prije.
sad znam zasto su unistili sve moguce rok grupe...i pop ikone... i vise se nove ne stvaraju...kao Queen, Roling Stonsi, M.Jackson...itd prave konkurenciju PAPI...jer danas je on pravi rok star...putuje po turnejama zaradjuje stotine miliona dolara i docekuju ga milioni... ponovno ulazimo u srednji vijek
Katolicka crkva kroz ovog naci-papu demona, pokazuje svoje pravo lice... Najvece zlo na planeti je RELIGIJA, a katolicka crkva je kroz svoju historiju odigrala odlucujucu ulogu u odvodjenju ljudi na ZRTVENIKE DEMONA kroz inkviziciju, i dva svjetska rata ciji je ONA ORGANIZATOR... A ovce i dalje drze oci zatvorene u strahu od ovih DEMONA i MISLE DA VJERUJU U BOGA... BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Kad bi uvečer onoga istog dana, prvog u tjednu, dok su učenici u strahu od Židova bili zatvorili vrata, dođe Isus, stane u sredinu i reče im: \"Mir vama!\" To rekavši, pokaza im svoje ruke i bok. I obradovaše se učenici vidjevši Gospodina. Isus im stoga ponovno reče: \"Mir vama! Kao što mene posla Otac i ja šaljem vas.\" To rekavši, dahne u njih i kaže im: \"Primite Duha Svetoga. KOJIMA OTPUSTITE GRIJEHE, OTPUŠTAJU IM SE; KOJIMA ZADRŽITE, ZADRŽANI SU IM.\"
\"Nešto ranije je obavljeno kako će svećenici koji će ispovijedati mlade na skupu katoličke omladine u Madridu ove sedmice moći mladim hodočasnicima, prema posebnom odobrenju Vatikana, oprostiti grijeh pobačaja.\" WOW! Vatikan nekad stvarno nije normalan! A major GO AND FCUK URSELVES!