Želi biti daleko od očiju javnosti
0
Papa Benedict XVI se povlači u izolaciju
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvim se sve glupostima čovječanstvo neče baviti,hehheeeee...................
PA POGLEDAJTE KUKAVICE... AKO IOLE IMATE HRABRSTI DA GLEDATE VIDJET ĆETE DEMONA I TO POTPUNO LUDOG DEMONA NA OVOJ SLICI ILI SU VAM MOZGOVI TOLIKO IZAPRANI U.S.R.A.N.O.M RELIGIJOM DA STE POTPUNO SLIJEPI....ZAR NE IDITE DA OVO UOPŠTE NE LIČI NA LJUDSKO BIĆE, OVAJ LUDI NACI-PAPA????
@Amerov babo J.E.B.O. TI A.L.A.H ZELENU M.A.T.E.R.E.Š.I.N.U ZATUCANI "IDIJOTE"
Sieg heil brate, idi zigu šta normalno dosta je bilo dječaka i djevojčica
Amere opet si krive tabletice popio.Zelene Amere,zelene sam ti reko ne plave.
Oprosti mi pape sve te grube rici i moj zivot sada na tvoj zivot slici oprosti mi pape ca san druge slusa ja san pape isti jer san zivot kusa oprosti mi pape, oprosti mi pape
ZNAČI SOTONA SE PRIVREMENO POVLAČI U PAKAO ODAKLE JE I DOŠAO DOK NJEGOV ZAO DUH NE UĐE U NOVOG I POSLEDJEG PAPU... MORA DA ĆE USKORO D APROCURI VIJEST KAKO GA JE BATLER KOJI GA JE POPLJAČKAO DECENIJAMA MANDARIO I DOVODIO MU MALE DJČAČIĆE DA SE IŽIVLJAVA NA NJIMA PROKLETI ILUMINATSKI DEMON...! SMRT RELIGIJAMA-SLOBODA LJUDIMA!
Civilizacija Maja wiki
Papa sluša Demon Hunterse.