Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vrlo dobro znaš šta znači za katolike Jerusalem...usput te pitam šta si uradio po tom pitanju...IZDAJNIČE ISUSA...RECI KATOLICIMA GDJE JE ROĐEN ISUS...VIŠE SE MUDLIMANI BORE ZA JERUSALEM NEGO MI KATOLICI...
Još za vrijeme prošlog pape došlo je do inflacije svetaca.Tada je samo u Poljskoj proglašeno više desetina svetih.
novi zavjet je svakako umotvorija svetog petra, izrastao iz legendi, nekoliko vijekova nakon navodnog razapinjanja isusa.
i bog je takodjer prica za malu djecu. i to vrlo popularna. tako im se mozak ispere. onda kad narastu, ne znaju misliti svojom glavom.
a jel i nas cerić na toj listi?
Ovo poštivanje svetaca nije po Bibliji.Pojavljuje se tek kada kršćanstvo preuzima Rim.Oni su do tada vjerovali u dosta bogova,zaštitnika svega i svačega,i onda njihovu ulogu preuzimaju ljudi koje papa proglašava svetim.Zanimljivo je kako je ta novotarija prihvaćena uprkos dokazima da ni životi mnogih papa nisu bili nimalo sveti.
BOG JE JEDAN!!! SVE OSTALO JE PRICA ZA MALU DJECU!!!
DA AM DUGO ŽIVE SVE HERCEGOVKE I SVI HERCEGOVCI. DA NAM ŽIVI SLOBODAN,NEZAVISAN I JEDINSTVEN KURDISTAN . . VOZDRA HERZOG
papa Da bas ti vjerujemo da si ka tolik.
gdje je konkurs izasao?
Preporucujem papi da bi mu bilo najpametnije da ukine celibat za sva vremena.