Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
interesuje li ikoga što izrael ima nuklearno naoružanje? oni mi se čine fanatičniji od irana
\"da je izraelska vojska spremna za napad na Iran..\" mislis americka?
Ovo je top zlikovac, ubica krvavih ruku... opisan u zapadnim progresivnim medijima.
Da se nesto desava,desava se,svi glavni stalno su u kod zidova...
Druga kandidatkinja puno je obecavala,al uzegli joj orasi.
Napad na Iran vec je poceo... pa zar ne vidite sta se desava u Siriji ??Problem nije nuklearni program Irana problem je obezbjediti resurse i sirovine za buducnost primarno izvore sirove nafte..Rat za naftu je vec odavno na sceni... Dobro jutro, uranili..jeste li posmrkali kafu i umiste li se ??
Sve je to sto oni govore daleko od prave istine, sve su to neki visi interesi..i koga god ti birao, istok ili zapad, mislim da u svijetu treba da postoji ravnoteza..ista je to bagra, samo je ova zapadna malo vise podmukla.
@DZO Ako se Rusija bori za ravnopravnost u svijetu e onda sam ja Dzek Trbosjek. Da se razumijemo, ni Amerikanci nisu nista bolji, kako ni Izrael. Ali ako moram birati izmedju zapada i istoka, biram zapad. Vjeruj mi Dzo i tebi je bolje tako.
ovaj vampir samo laze i sere znamo mi to mnogo dobro, moze on pricati sa cionistima sta hoce i sta zele to su njihove zelje i lazi jer amerika laze ...upotrebila je atomsku bombu istrijebila indijance i sada zive ljudi zagradjeni i rezervatima kao stoka eto to vam je ovaj seronja paneta i amerika zajedno sa zapadnim govnima ALI SE GRDNO VARAJU JER U SVETU SE JAVLJAJU KINA RUSIJA I IRAN KOJI SE BORE ZA RAVNOPRAVNOST I PRAVDU TU SU JOS OKO 70 POSTO DRZAVA SVIJETA, ZATO AMERICI KRAJ I NJENIM SAVEZNICIMA AMIN.
tresla se gora, rodio se mis.
U siriji se radza nova nada za potlacenu kurdsku nejac, koja je godinama, decenijama stoljecima maltretirana i tretirana kao gradani drugog reda pod araskom cizmom. Nakon sto je u iraku sirija. U africi se dizu trazeci svoja prava Berberi, crnci i drugi znani i neznani narodi koji vide svjetlo na kraju tunela-slobodu od arapske prljave okupatorske cizme
Veliki izbor Balkanskih i Stranih Filmova!!! Strani Filmovi 2012 sa prevodom!!! Sve je besplatno i nije potrebna registracija! www.balkanje.com