Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pazi ovo \"On je podsjetio da je Izrael nezavisna i suverena zemlja koja sama donosi svoje odluke na osnovu onoga što je u interesu njene nacionalne bezbjednosti\", a šta je Iran \"zavisna i ne suverena zemlja koja nesmije sama donositi svoje odluke na osnovu što je u interesu njne nacionalne bezbjednosti\" koji su Ameri glupsoni pa vjeruju svojim vlastima kad nešto ovako izjave.
usrali se cifuti, a?!? Kad napadnete Iran, to će vam zadnji napad biti u kratkoj historiji postojanja tog Izraela...
Руска нуклеарна подморница пројекта 971 (по класификацији НАТО -«Akula»), опремљена са крстарећим ракетама дугог домета, дуго је крстарила непримећено Мексичким заливом близу обала Сједињених Држава, преноси магазин Washington Free Beacon, позивајући се на неименованог америчког званичника.
postoje takticke nuklearne bombe,koje imaju dosta manju razornu moc.u slucaju da egipat,sirija ili neko susjedno pleme napadne izrael oni bi koristili to u krajnjoj mjeri.znaci samo ako bi im opstanak bio ugrozen.te takticke nuklearne bombe posjeduje,rusija,amerika,kina,francuska i naravno izrael!
Nedime dragi sta nam ovo rade J.evreji na celu sa Amerima kojima smo do juce lizali s.upak
Naučila tkz. država izrael (nastala uglavnom okupacijom palestinske zemlje) da teroriše svoje domaćine palestince pa izgleda hoće da malo proširi zonu djelovanja van granica države Palestine. Žalosno je koga sve međunarodna zajednica podržava. Srećom pa sve ima svoj kraj.
Pa bas zato sto ima atomsku nemoze napasti okolo, razmisli? raznijeli bi i sebe, tako da vrlo lahko mogu da popuse varijantu
evo par slika ahmedinedjada u Medini kod Poslanikove djamije....veliki je to covjek....on ce izgleda ujediniti dosta muslimana...pogledajte... http://bosnian.irib.ir/vijesti/iran/item/124998-predsjednik-irana-doputovao-u-medinu
glup si majmune jer dok je amerike bice i izraela.izrael je jedina zemlja na bliskom istoku koja posjeduje atomsku bombu i to je garancija za opstanak!pogotovo kad si okruzen divljim i zaostalim arapskim plemenima.long live izrael!!!!!!
trenutno je izraelu aktulna sirija. kada nju stavi pod kontrolu onda može ići dalje.
hehehe doce i to samo polako.mada mislim da je bolje da to urade ameri jer mnogo vise opcija i vece su sanse da ce poravnati sve sa zemljom!majka svih bombi koja je teska 15 tona i napravljena je iskljucivo za unistenje iranskih nuklearnih postrojenja!trenutno ameri imaju 30 takvih u arsenalu,dovoljno da poravnaju sve!!!majmunidzedadu spremi se,ameri uskoro dolaze!
nije mi jasno jedno narod koi je dozivijo genocid sada bi da napada druge dali je to bio mit ili stvarnost
Djelotvorni učinak religije je očit; šiti, suniti, alaviti i ub.ija.nje. Kljukajmo se religijom, Sarajevo i BiH će još više odisati multikulturnom i tolerancijom. Naravno da religija nije uzrok problema, ali je najbolje sredstvo za manipulaciju. I ko.m.unizam je u teoriji bio dobar.
puno pasa koji laju - kako god - da su htjeli napast iran uradili bi poodavno a ne baskarili sa invazivno-napadackim izjavama.... samo mi nece biti nikad jasno je l ovo prepucavanje za narod ili izraz stvarnih zelja....
Bolje da vehabije napadnu i Iran a da im Izrael i Katar i Saudi daju stipendije a ko ne može vojno pomoći može ovdje lijepiti linkove.