Ukoliko proizvedu nuklearno oružje
2
Panetta: Američka vojska spremna za Iran
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zidovski fashisti...
aha napast ćete pa nije to Srbija
Satanistička vojska spremna za Iran.
Tako je mufljuz. I naše se bosanske atomske bombe čuvaju u Iranu u istim magacinima sa iranskim atomskim. Zato je Beograd ustuknuo krajem 1995. Zapad će prestati postojati ako ozbiljnije naljute Irance. Ne znaju da srljaju u propast, i sami sebi pišu smrtnu presudu.
samo vi krknite iran - šahab X s nekoliko desetina kilotona ce da razmetilja nesto sto se zvalo tel aviv...
Tačno nije Iran Srbija, već je Iran ista bijedna zicagu kao i Srbija.
cini mi se da je i kod tebe inteligencija proporcionalna duzini pantalona
@dfbds KOLIKO VIDIM TEBE JE STRAH VIDJETI IH NA SLICI, LIJEPI STRAH
Ljudi, ne budite naivni. Vazda će Amerika više voljeti Iran i Iran Izrael nego što Iran voli sunnite. I nikad Amerika neće napasti Iran, niti Iran Izrael. Prije će Iran napasti svaku zemlju u kojoj žive suniti nego jevreje.
Ma kakav napad crni !!Sinoc je Obama u telefonskom razgovoru potvrdio Netanyahu 1 Nema crvene linije za Iran 2 Nema vojne potpore u napadu na Iran (bar ne sad za sad) 3 Cak nema sastanaka Obama Natanyahu zbog obamine zauzetosti predizbornom kampanjom.... Sto bi rekli Izrael ostaje kratkih rukava!! vise na :Bloomberg-u http://www.bloomberg.com/news/2012-09-11/obama-won-t-meet-with-netanyahu-in-u-s-white-house-aide-says.html
hajd u halu pa tamo nastavi.
I treba da se napada muslimanski svijet i da se istrebi sa zemlje, jer koja to jos vjera dozvoljava dzihad???Hhahha cuj ovog bisera uninsti te vas izrael hahahhaha loooooool.
Mi iz naše drage SDA smatramo da nas boli briga što će napasti Iran,jedina je šteta što nam Iran više neče moći davati kredite ali imamo mi naša stada ovaca spremnih za deranje kože.Kad se vratimo na vlast,deraćemo do kostiju.
iran ako napravi nuklearku, onda nad njim nece moci amerika da ima autoritet, onda je iran glavni za ovaj dio svijeta i upravljat ce onako kako misli da treba a ne onako kako amerika kaze. zato se chifuti i amerikanci boje toga. A ako se radi o ludim muslimanima kao sto kaze momak u prethodnim komentarima (pa im ne treba dati atomsku) sta su onda amerikanci? pametni?-muslimani je nisu bacili na hiroshimu i nagasaki. cinjenice su cinjenice,a vi pricajte.
Samire zemlje svijeta glasaju i odlucuju ko moze imat kakvo naoruzanje Ne pita se sam Iran nit se pita USA. Da je Iran zasluzio bilo bi im odobreno i citava planeta zna da im je predsjednik nenormalan.To sto oni misle da imaju pravo na nuklearno oruzje to je njihova stvar i nek ispastaju posljedice koje zasluzuju ako ga naprave.
TI SI JOŠ GLUPLJI,PAA NUKLEARKU IMA PAKISTAN,ISLAMSKA ZEMLJA PA NEopali nikome seljačino,možda je treba opaliti tebi ,neinformisani majmune.
fakat si glup. imaju ga normalni ljudi, a vi islamisti spadate pod NE-normalne ljude, jer bi odmah jednu odapeli na bilo koju zemlju.