Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve vijesti iz sirije koje prenosi klix su preuzete od tog famoznog "opsevatorija" ... inače čoek prodavao kebab, pa (navodno) propao ... sad piše vijesti (propagandne pamflete) za zapadne agencije ... jadno ... stvarno jadno
Sirijski opservatorij se koristi istom metodom kao muslimani u ratu u Bih i oni koriste termin " najvjerovatnije, predpostavlja se" da je koristeno hemijsko oruzje. Ko normalan u takve informacije, izuzev ako hoce da slaze u korist jedne strane.
Rusi se pretvaraju da se bore protiv terorizma. Neka ste zato vi Francuzi pokazali kako se bori protiv terorizma. Biće vama još napada ISIL-a u Francuskoj, samo se vi nastavite tako boriti protiv terorizma.
ovaj rat nema veze sa religijom, vec sa plinovodima i naftovodima ISIS je samo izgovor, svima, i Rusima i SAD-u. Rusija se umjesala kako bi sprijecila gradnju Qatarskog plinovoda i Saudijskog naftovoda preko SIRIJE. SAD su ratovale kako bi sprijecile gradnju plinovoda i Naftovoda iz IRANA, a preko Sirije. Kada su SAD uvidjele da ne mogu protiv Rusa, Sirijaca i Iranaca, sklopili su dogovor o prodaji Boeingovih letjelica Iranu za 15,7 mil. EURA, kako bi izvukli bar dio "stete"
"Rusi se samo pretvaraju da se bore protiv terorizma, a činjenica je da su se fokusirali na Alep dajući na taj način IDIL-u mogućnost da ponovo osvoji Palmiru", kazao je Ayrault. Koji glupan. Pa nemožeš ratovati na 10 frontova istovremeno, nego se usresrediš na 1. ISIL je krenuo na Palmiru, kada su Rusi to vidjeli onda su ih zasuli bombama i krstarećim raketama. Rusi su to odlično uradili. Rezultat: Alepo gotovo oslobođen, napad na Palmiru zaustavljen.
ISIS je vec potpuno izbacen iz Palmyre, takodjer im je iz zraka unistena velika kolona vozila koja je krenula u pomoc trupama koje su se do sinoc borile. vidi sliku: http://i.imgur.com/Vi2SWGa.png
Francuski ministar vanjskih poslova Jean-Marc Ayrault tvrdi da kme kme kme kre kre kre kre ble.