Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
roco joj kako bi volio da ti tu veliku kurcinu popusim pa da mi spricnes u usta i po licu uuuuuuh
JA klempo, nema borbe nema rata bez Arafata !!! Kako ja znam niko ga ne popusi tako dobro ko palestinci pod arafatom Glupsone dodji sebi
Ljudi vi niste normalni ma kakav je daje ali smiri te se ko divljaci se digli.
stoko nevaspitana imajte barem trunku duznog postovanja prema covjeku na smrtnoj postelji. dabogda se o vasim ocevima tako sprdali nefa druga fakincat
nema borbe nema rata bez Yassera Arafata
nema borbe nema rata bez Yassera Arafata
Za Patript_Ligu br 2 jebem li ti mamicu ako nedas meni nek je jebe 1.300 000 000 000 muslimana
PROZAPADNI AGENT KOJI JE VISE OD PEDESET GODINA DRZI PALESTINCE POD KONTROLOM, A KAO ZAGOVARA BORBU ZA SLOBODNU PALESTINU..
I JA CU MU SPRCIT FATIMU...
tesko sad cifutima! rokace na sve strane ljudi-bombe!
žena mu je hrišćanka
mame vam ja naguzim ko prica lose o Arafatu, nedo bog da je umro, cim budem siguran da su ove vijesti tacne prouci cu mu fatihu.
ma boli me kurac dabogda umro (ustvari vec jest)
a nemos ti od muslimana napraviti ljepotana kad nije,vidi yasera koda ga je miljacka kod vogosce izbacila heheheheheh
majke mi vi iz sa-x niste normalni...prepade me slika yassera arafata kad otvorih vasu stranicu. zar niste mogli naci nesto prikladnije??