Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu zidovi raditi sta god hoce. Mogu ubijati, rusiti, paliti, oduzimati imovinu, ilegalno graditi ali dzaba, dzaba sve to kada iza Palestinaca stoji Allah s.w.t. Uz pravu dovu Gospodar ce pomoci nasoj braci i sestrama u Palestini. Samo treba imati vjere. A Allah s.w.t. najbolje zna.
Kad pogledam nas Muslimane narocito arape koji bi trebalo da nose tekovine Poslanika vidim koliko smo se udaljili od iskonskog ucenja... tolike sekte i Muslimani protiv Muslimana a da se digne 10% od preko milijardu koliko nas ima u ummetu Izrael bi bio manji od makovog zrna. Al bogati seici nemaju interesa jer im jos samo stopala vire iz Washingtonske guzice... Na kraju pravda i pravedni pobijede ... da li bas???
Izdržite braćo naša!Ničija nije do zore sjala.Allahu ekber!
#fuckIsrael
Sirija je jedina drzava koja je Palestince primila kao ravnopravne gradjane, imali su sva prava kao i svi ostali Sirijci, pravo na zdravstvenu zastitu, na skolovanje, cak im je Yarmouk smjesten maltene u centar Damaska, sve im je to omogucio "krvolok" Assad. I sta su oni na kraju uradili? Okrenuli su oruzje na Assada, a za korist nekakvih pustinjskih bandita koji se lijece po izraelskim bolnicama na Golanu i ne pada im na pamet pomoći Gazi ili Palestincima. Reklo bi se, sam pao, sam se ubio. Ljudi imaju višedesetljetnu tradiciju zabijanja autogolova. Arapski šeici im nece nikada pomoci, jer listom vire iz dupeta Washingtonu, ali da bi se ta konstalacija odnosa shvatila, trebalo bi papagajski ponavljati ono sto se vec milion puta napisalo. Ko je shvatio, shvatio je. Ko nije, nikada ni neće. Komentar od jednog korisnika foruma s kojim se potpuno slažem. Još treba spomenuti i da su i Amerika, Izrael, Britanija podržali revoluciju u Siriji. Hamas također.
ako bi koristili palestinsku logiku,mi bi jos uvjek trebali da ratujemo i trazimo pravedniji raspored teritorije..a za svu nasu poginulu djecu u narednih 60 godina bi trebali iskljucivo da krivimo samo suprotnu stranu a ne i nase idejne vodje koje zele krv a ne bilo kakav-takav mir..
Izrael je inace manji od Bosne da se toliko krvi proliva za taj mali komad "svete" zemlje mi nije jasno...
GAMAD !!!!
Gospodin Fahrudin Radončić je treb'o protjerati ovog ambasadora kao što je u konsultacijama sa Izraelom i one iranske diplomate
Gospodin Radončić protjerao iranske teroriste iz BiH www.jpost.com/International/Bosnia-expels-two-Iranian-diplomats-311310