Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovo je kriv islamski ummet, prvenstveno Saudija, hadz im je turizam, pusu Izraelu kroz Donaldova jaja i gledaju kako palestinska djeca kamenicama vec decenijama gadjaju izraelske tenkove braneci drugu svetinju u islamu, AlAksu, tamo gdje je islam nastao tamo su sada njegovi grobari...lov, sokolovi, kurvaluk, konjske trke, perverzije, glupani misle da nafte ima vjecno..dotuci Palestinu, Iran je na redu...Protokol Sionskih mudraca zaokruzen.
Klix nije htio prenijeti jučerašnju vijest da Trump ukida pomoć Palestini zbog odbijanja pregovora sa Izraelom. Klasični primjer autocenzure da se spriječi lavina negativnih reakcija stanovništva FBiH prema američkim dobročiniteljima.
Kad za par dana pocnu restrikcije struje u BiH😂
Manite se šminkanja samo hiN kamenjem he he
zahtjeeevaju majku ti bozju.. ili sta? zaobadat ce se kamenjem?
https://www.youtube.com/watch?v=7XYVzUU21WQ