Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja je želja da ovo dijete živi u MIRU i blagostanju uz svoja oba roditelja!
svaka čast za palestinske žene... tako se bori protiv najveće gamadi (čifutima) što je ljudska vrsta ikad vidjela
da, da tako se bori, začeti dijete iz epruvete plus koje neće imati oca...sebičnost na kvadrat!
e ovo se zove vjernost i odanost svom mužu. naše bi se već dva puta do sada udale i provodile znajući da je muž na doživotnoj.
Natalitet će uništiti Izrael? A ne Iran, Hezbolah, iss ili već! Bebe će uništiti Izrael! That may be an overly rosy prediction -- other demographers have pegged the majority-Palestinian year at 2035 or even 2048 -- but the disparity between the number of Jewish and Palestinian births is interesting because it has been among Israel's main arguments against a one-state solution. If Palestinian population growth continues to outpace that of Israeli Jews, the thinking goes, Israel would no longer be a Jewish state, a problem some Jewish commentators have called a "demographic timebomb." Of course, those are just projections, and a number of societal changes could keep Israel's demographics just as they are. The Palestinian birth rate is currently 4.4, compared with 3.0 for Jews, but it's possible the Palestinian rate could decrease as the country develops and modernizes.
pa da, dok ovi rade, ovi se samo razmnožavaju, lako je tako hvaliti se natalitetom, ima nas 7 miljardi na zemlji tako da se tu i nema što hvaliti.
Izvini moj hrvatski nije baš dobar kao bosanski, ali gdje vidiš da se ja hvalim? Ja ti samo iznosim činjenice, ne?
Ljudi moji pa ne mogu da vjerujem koliko negativnih komentara.Sramite se svi vi koji na ovako nešto pljujete. Svi smo mi Božija stvorenja. Sve ostalo je manje bitno.
dijete se treba začeti iz ljubavi, ne ovako, neće ni imati oca, fuj..
I ti vidim puno znaš o ljubavi. Ako ovo nije ljubav šta je onda.
znači ovaj je izdrkao u neku flašu, dao čuvaru ova došla po spermu, sakrila je u burku, izašla van i oplodila se, sačuvaj Bože ili napravi dijete normalno ili nemoj nikako, ali pošto su Arapkinje jedino za rasplod(barem one tako sebe predstavljaju) ništa me ne čudi..
Meni je sve to doniranje sperme, umjetne oplodnje do bola bolesno, ako već ne možeš imati djece živi bez njih ili posvoji, ostalo sve je igranje Boga.
kažem meni je to nakaradno, osim toga ja sam katolik, to je kod nas skoro kao abortus, biranje koja će stanica biti oplođena koja ne, zamrzavanje jajašaca i slično! ovo je još nakaradnije jer je ovako napravljeno, muž u zatvoru, ona šverca spermu...
Pretpostavljam da je imala dogovor sa nekim od čuvara. Inače bi bilo nemoguće.
Ne treba biti glup.
Ko kaže da su čuvari nosili spermu? Kakvi ste vi balvani. U ovom regionu sve što valja poteklo je iz Bosne.
arapi i mexikanci se oplode kad prodju jedno pored drugog. to se zove biti plodan.
Franz is Back :))))
...snalažljiva žena, što jes jes, s hajrom bilo :) ...a komentare dole, bolje ne čitat, ocam :))
@Jamesudin.. Kako bi ti sa merakom zadao jedan tretman masiranja nogama u glavu.. ;)
Stvarno sam sretan za nju i zelim njoj i kcerki sve najbolje, ali imam toliko puno pitanja.
koga ba ova folira, kakva umjetna oplodnja, ko zna cija je mala
Jadno dijete kad mu je prvi prizor ova dva orangutana kako mu guguću
hahahahaha Mali potencijalni terorist
sve trojici vam nabijem mamu na Qurac, majku vam poganu, usranu.