Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto je previse, previse je.. Al dzaba ti sve kad se mi muslimani ne znamo ujediniti
kako sad to? zar niste svi prije mjesec dana dizali u nebo vojsku ISIL-a i teroriste koji ratuju protiv Sirije prozivajuci ih "vjernicima" koji brane islam. Sad kad su se otkrile karte ko sta radi na bliskom istoku onda vam ni oni ne valjaju :)))))))) komedija
doci ce i taj dan InshAllah kako je i propisano, tesko se jevrejima tad.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
ovo desno na slici nije Al-Aqsa! a ovo sto rade izraelske vlasti je aparthejd.
Konacno neko pametan. http://creationoutreach.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/Al_Aqsa_Al_Sakhrah_mosques.jpg
@hkhkhkhkhk Ok. Vjerujes li u boga? Pretpostavljam da nevjerujes jer si rekao da nevjerujes u kreacizam. Eh znas li ti definiciju tog "kreacizma" ja bi u ovom slucaju nazvao "Boga" jer je on po meni kreator. Eh, jel znas definiciju Boga? Kako bi mogao reci da nevjerujes u to ako to po tebi ne postoji? Jer je logicno to da ako u nesto nevjerujes, poznajes njegovu definiciju i imas neko saznanje o tome. Hvala pozz.
@hkhkhkhk ok zatupljeni djecace. To je dokazano tvoj problem sto nemas namjeru to da procitas i memorises u svojj zatupljeni UM, odnosno ne zatupljeni nego ISPRANI um. Postujem svaciji izbor i to je to. Al hajd...Ako mozes da mi odgovoris samo na jedno pitanje bio bih ti zahvalan. Vjerujes li u NLO? Samo mi daj misljenje oko toga, naravno ako ti nije mrsko.
1 ). Debili s klix_a , ovo je Al-Sakhrah a ne Al-Aksa , stavite odgovarajucu sliku. 2). Debili s klix_a , zene ne idu na dzumu , stavite odgovarajucu sliku .
Ovo NIJE džamija Al- Aksa, svi ste pametni komentarisati, a ne znate ni kako izgleda džamija. Svašta.
Vi ste robovi tehnologije, medija i dedzala ili antikrista. Samo vi toga niste svjesni ili mozda jeste, al nije bitno.
LOGOCNO, NISU TO ONI DZABA ZABRANILI STO IM SE DIGO Q. VEC DA NE BUDE NEREDA KOJE IZAZOVE OMLADINA , BUDU SUKOBI TUCA , KAMENOVANJE, I NA KRAJU I PUCNJAVA , PA ZAR NIJE OVAKO BOLJE ZASAD, OPROSTICE NJIMA ALLAH STO NISU OTISLI U DZAMIJU
https://www.facebook.com/photo.php?v=10204417692186531&set=vb.1357836194&type=2&theater
ko ti je*be mater bolan.pihihipihihi
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
STAVITE PRAVU SLIKU AL AQSE DEBILI
našli negdje pa samo copy/paste
Samo na kliksu žene idu na džumu (sudeći po ilustraciji)cc
Hvala Obami, cionističkom crnačkom hibridu za kojeg su glasale i mnoge Balije u SAD a nisu glasale za jedinog pravog američkog patriotu Rona Paula, koji je obećavao povlačenje vojske unutar granica SAD
Stvarno naivno čuj da vrati vojsku unutar granice, pa nema ništa skuplje od vojske koja ne ratuje i sjedi kući, znači otpuštanja. A nezadovoljna vojska znači rušenje vlasti,a Amerika je zemlja u kojoj vojska vodi glavnu riječ u svemu. Da vidim ko će joj smanjiti budžet niko nikada, Amerika sve dok ratuje može biti no1 u svijetu.