Uvrijedio izbjeglice
46
Palestinci bijesni zbog Abbasove izjave
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znaci Realista iz tvog posta protumaciti PRIZNAJES I PODUPIRES ETNIČKO ČIŠČENJE a iz zadnje recenice...ETNIČKOG ČIŠČENJA ĆE BITI JOŠ koji si ti matori bolesnik...al baš u pravom smislu MATORI lojavac!
Zivko Josilo zar nisi vise premino zidovsko ustaska ubleho, hajde pogini negdje, zabij se u drvo, pomozi Bosni i Hercegovini, hajde pusti klix i pravac grob.
Odgovor nije tacan. Izrael i Judeja su jevrejske teritorije,ukljucujuci i privremeno okupirane teritorije Gaze i Zapadne Obale od strane Palestinaca. Palestinci trebaju ici u Palestinu-onih 90 % Palestine sto je pripalo Jordanu,Siriji i Libanonu
i izraelski Arapi imaju svoga Zlaju ...
Palestinci su stalno bijesni i samo treze izgovore za svoje divljanje. wio
Treba izvrshiti dezhidovizaciju drzave Palestine.
@realista Kako ti možeš pozvati svog bivšeg komšiju Bošnjaka kad si ti kako pričaš iz nekog Sela kod Goražda i nećeš tu da se vratiš .. Tvoje bivše komšije su sada \"svoj na svom\" u tom selu odakle si ti ... ?! Bilo kako bilo ... Previše je krvi palo ovdje da bi se išta zaboravilo .. Uživajmo svi u ovom miru, koji traje koliko traje ... Al ponovo će se začuti zveckanje oružija htjeli mi to ili ne ...
haj ti ne prdi po vazdan po klixu, dojadio si i bogu i narodu sa prosipanjem svojih gluposti, idi se lijecit
I kada bih ja pozvao nekog Bosnjaka,svog bivseg komsiju,da se ponovo vrati ,vjerujte bi da bi to on odbio isto kao i ja sto sam odbio da se vratim u svoje spaljeno selo kod Gorazda,mada su mi komsije Bosnjaci obecavali da ce mi podici novu kucu.Jest ,obecavali su mi to je istina,ali mi jedno nisu mogli obecati ,a to je-da mi ponovo nece spaliti moju novu kucu. Kakvi su oni-nisam ni ja mnogo bolji.
Fuj imal ista gore od izdajnika, trebaju ga za glavu skratit
koliko mu platise zlatom cifuti da im niz dlaku ide,izdajnik,ali pravi palestinci ni za sta nece pristati da izrael to drzi jer prvo i osnovno to vjera ne dopusta,a znam da palestinci ne prodaju Islam olako kao bosnje
prde vlaji prde uje
realista u kojeg boga ti vjerujes i po kojoj to bozijoj pravdi se protjerani nema pravo vratiti na svoje..
Izrael bi trebao anektirati Zapadnu Obalu i onda ukinuti pravo glasa Palestincima,stvoriti institucionalni aparthejd kao što je bilo u J.Africi.Dakle,ne dvije države već jedna država Izrael.
Ko je napustio svoj dom,on na njega vise nema pravo po Bozijoj pravdi. Iako je protjeran iz svog doma i nasao sebi novi dom,nema pravo povratka starom domu jer ga je svojim nepovratkom oskrnavio. To vazi i za sve BiH izbjeglice,danas nakon 17 -god. od prestanka gradjanskog rata.Zato svima onima koji navodno hoce da se vrate na stara ognjista [a u stvari ne zele ] porucujem: \'\'Sjedi di si,ni za di si nisi\'\'\'\'!