Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ova manifestacija je bila sranje od pamtivjeka ;D kad se samo sjetim onog seljanceta danijela ,mati mila i draga
sramotaa od eurosonga
Bitno je da su Bosnjaci culi.Pa kada na klix-u objave vijest o isticanju zastave 900 komentara u 2 sata.A i vecina vas novonastalih je dosadna sa svojim teorijama zavjere protiv njih.Kao vazni pa vam zavjere prave.
A HZHB moze.Neko je na aparatima.A ja nisam.
@Baznian25 Niste ni vi novonastali bas zanimljivi.Posebno sa teorijama zavjere protiv njih.Kao bitni nesto.Ali eto vjerujte u sto god zelite.A zastavu sam spomenuo zbog toga sto je najvise komentara kad klix napise kakav clanak o zastavi HB.
@Baznian25 Jesi li ikada cuo da se Australac,Irac,Italijan,Francuz....izjasnjava kao Hrvat.Ili nisi izlazio iz sehera nikuda?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Eto vam Kosovo, Palestina i Baskija, na istom ste nivou kao ISIS. #PisajPoSirotinji
Zastave teroristickih drzava i treba zabraniti. Jos samo triba ISIL da uputi zalbu zbog svoje zastave.
@krstjanin zar Isil ima svoju zastavu.nebi rekao.
@ramiza.ekrija Imaju onu piratsku crnu
RAJA JEL TO PIRKE UBIVEN?