Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srećno braćo Palestinci sa tužbom.
Palestinci su radikalizirani pješčani divljaci. Priznati Palestinu bi bilo jednako kao priznati ISIL.
nahebem ti se matere ćifutske fašističke ,velikosrpska i cionistička stoka su ista govna fašistička.
@novibosman345 Da ti nisi Bošnjak? Ponašaš se jednako kao Palestinac. Nemoj se raznijeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Palestina, zasad, nije država. Ne zato što im to neko brani, nego zato što oni to odbijaju. Umjesto minusa koje jedva čekate bacit, haj pluseve da bude na vrhu komentar pa da raspravimo.
@Nike Pa do sad su imali jedno 5 ponuda da dobiju državu ali su to arapi svaki put uredno odbili.. Vidi se ko hoce rat:)) Trebaju se jednostavno pomiriti sa sudbinom, Izrael je tu da ostane a i jaci su, a od pocetka svemira vlada zakon jacega tako da ne znam sta palestinci ovdje traze
Odkad je palestina drzava. Jel to BiH priznala Palestinu?
@bbb Nije istina, tada je citava regije pripada Jordanu, ne Palestini. Palestinski nacionalni pokret krenuo je paralelno sa izraelskim....
Palestina, kao sadašnji moderni, je termin koji je nastao nakon 1.svjetskog rata. On je označavao prostor pod britanskom upravom koji je uključivao današnji Izrael, Zapadnu obalu, Gazu i Jordan. Jordan je kasnije prebačen u posebnu jedinicu nazvanu Transjordan, dok se današnje područje Palestine uzima kao ostatak od tog područja. Palestina nikada nije bila država, a spominje se samo kao geografsko područje.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cionisti dođoše u tuđu zemlju i krenuše praviti državu. Slično kao Srbi i Hrvati u Bosni. Teško je sa kancerom izaći na kraj.
Koliko se ja sjecam ovjde su sve hrscani bili dok robovlasnici Osmanlije nisu dosli i natjerali da ''nastanu'' balkanski muslimani....... Ovo mi vise lici na situaciju sa genocidom na Armenima ili terorom koji Turci cine danas nad Kurdskim civilnim stanovnistvom, samo sto Kurdi nisu glasali za teroriste....
@OkupaniVlah samo si ti mogo doć u tuđu zemlju niko drugi, Turčine
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Lijepa ova sa maramom.Druzio bih se snjom intimno ;)
Dijelite vi minuse koliko vam je volja. Ja cvrsto stojim iza onog sto kazem :)) Ipak nisam vulgaran da kazem da bih he jebbo a ni feninga joj ne bih uzeo :))
@TesIaPupinMiIankovic, Ja sam chubby lover pasa...a u pravi si sto se zogrijevanja tice :))