Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je vrlo ozbiljna stvar koja dokazuje svjetsku dominaciju od strane zla........ nikako nije za zajebanciju.
HitlerE vrati se, ovce tvoje ne mogu bez tebe
L O P O V !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ŽENU LI MU HEBEM ONU KRŠČANKU.
kako je radio tako je i skončao,da ga pitam zašto ima na njegovim računima oko 6 milijardi dolara ,da ih nije možda zaradio ,a palestina se bori bez hrane ,obuće ,odjeće, i plus sa terorom koji nije viđen nikada u ljudskoj povijesti, ma ja bih njega otrovao mamu li mu izdajničku,30 godina je ko fol pregovarao sa izraelom a ustvari je krao .
Znao je onaj Svabo kakva je to marva
logicno,.
Wtf .. zar ga ne ubise u helikopterskom napadu..
otrovan od strane Izraelske marve, ali hajd da sad znamo da li je i to istinita informacija ili samo manipulatorske elite ruku djelo