Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vlada u BIH nepada ni kada pukne atomska bomba
https://faktor.ba/vijest/izbori-u-sdp-u-niksic-je-izgleda-osvajao-vise-glasova-nego-sto-stranka-ima-clanova-raskol-u-tk/37971
I baš je u Bratuncu Nikšić "izdominirao" svoje rivale. Osvojio je 547 glasova članova SDP-a, dok je Delić osvojio 32. Za Pudarića niko nije glasao. Vjerodostojnost ovih rezultata dolazi u pitanje s obzirom na racionalne i realne procjene da je broj SDP-ovih članova u Bratuncu mnogo manji od broja Nikšićevih glasova. Ne samo da je upitno da li SDP u Bratuncu ima toliko članova, već, sudeći prema izbornim rezultatima, nema toliko ni simpatizera u ovom gradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sta ti je moral i cast, a sve za obraz drzave, ugledajte se nasi papci, vama se pred oci stavi sta radite i opet kazete niste uradili nista.
kurcu odzvonilo neka je
Vlada Sebastijana Qrca pala qrcu za uši!
pade kurz
Kad cemo mi u BiH docekati ovako nesto?! :/ Nikad?! A mozda ni tad?! :(
Nikad jarane nekaze se djaba glupi Bosanac
Pao Kurzu za usi..
Pao Kurzu za-uši ....
Kad nisi pio africku sljivu😂
Sto se kaze otisla vlada u ku*ac
Sebastijan
Pala vlada kancelara Kurca. I ovaj Kurc eto ide u zaborav. Ako mu je kakva utjeha i moj Kurc je otis'o.
I Kurz pade u Austriji a ovi nasi nacionalisti jos uvijek dignuti stoje !
Ja tako ti je to kurzu iza usiju.
Buraz pada vam stranica konstantno ko i Sebašćanova vlada
Pala sabastianu za usi
ode Kurz u qrc...