Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad je mogao Kissinger, Obama i onaj kasapin iz Etiopije, zašto ne i Redžep? Pa samo Kissinger ima 10 miliona žrtava na savjesti. Kažu, ako nisi pobio bar 100 hiljada, ne možeš se ni kandidovati.
Upravo tako. Obaminom politikom je ubijeno na stotine hiljada plus milioni izbjeglica. Al mi slavimo Obamu i njegove poteze. 🤦🏻‍♂️
Kako su samo svi slavili kad je Obama dobio ovu nagradu. Tokom njegovog 'mirnog' mandata frajer uništi Siriju, Libiju probali ali neuspješno uništiti Egipat i Tursku. Stotine hiljada ubijenih, milioni izbjeglica, razorene zemlje, terorizam. Brko primi najviše izbjeglica, hrani ih, školuje, dao im zaštitu dok Grci i EU buše čamce. Sklopio sporazum za žito tako da milioni drugih ne gladuju, štiti svoju granicu koju mu je ta ista Obamina administracija razvalila.
Ahahahahahshsa, pa Tito dragi. Ovo kao da su Talijani nominovali Goebelsa! Haos
ko je sve dobio nobelovu za mir, najbolje bi bilo da tu kategoriju ukinu
Komedija
nije baš da je rat završen hahaha
Ovo treba dobiti Bakir Izetbegović 💚
Mislim da će pola BiH nominovati Erdogan, a druga polovina Putina, i tako od Diktatora ss pravi nobelovac, mirotvor... Mir svima (selam alejkumu)
za svjetski mir su najopasnije su autokratski lideri, putin , kim li, erodan ...
Nista manje i ne ocekuje Sultan