Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu mi jasni ovi bosnje, nikakve DNK veze nemaju s ovom indijskom ciganijom koja se zbog vjere naziva pakistan a oni ih nazivaju bracom itd. Kakve veze imas s nekim tamo peksinom udaljenim 5000 km od tebe???
Ne dipr licemjerni islamisto, nego vozi nazad kući ovaj svoj ološ od sexy turista...
Imran Khan je u pravu, ali sumnjam da ce ga jedan zidov Zuckenberg poslusati.
Sad ce on odmah to uraditi. Cekao je da mu ti to kazes. Vi samo otvorite svoje granice i pustite vas narod bez imena i prezimena da siri ljubav po svijetu.
Za narod koji redovno prati, Zvede Granda, Zadruge, Veliku bracu, finansiraju to isto svojim gledanjem nemamo pravo plaho pametovat i mrvit...
Zabraniti dijeljenje Islama na site i sunite i tek onda mozemo o ovome pricati. Mi druze imamo veci problem u svojoj kuci, nego izvan nje
Hajde braco vrijeme je TIME IS FOR MUSLIM UNITY.....Muslimani Zasto trazite od onih sto ne vjeruju u Boga i zasto slijedite one koji ne vjeruju u Boga ? Zasto vjerujete onima koji ne vjeruju u Boga.. IT IS TIME FOR MUSLIM UNITY...
de ti pozovi svoje sugradjane da napuste Krajinu i ostatak BiH... mozes i preko fb i preko twitera
Treba islamofobiju na fb zabraniti kao i propagiranje radikalnog islama.
Premijer drzave u kojoj se bogohuljenje kaznjava smrću. Bio je slučaj jadnika izrešetali u sudnici u toku procesa.
Pogledajte samo ko je podrzao kampove u Kini...Pakistan, Saudijska Arabija...
Kinezi su vlasnici pakistana
Samo da mi objasni razliku između kritike Islama kao religije, Islamizma kao.političke ideologije i islamofobije ? Kako u Pakistanu prođu oni što kritikuju Islam ?
Nemoguće.Glup zahtjev. Ili zabraniti omalovažavanje svih vjera ili nijedne. Zašto bi samo islam bio zaštićen. To bi vodilo totalitatizmu na društvenim mrežama. I to traži premijer zemlje u kojoj kršćani ne smiju javno reći da su kršćani.
Ko ne vidi da se fasizam povampirio, taj je slijep kod ociju. Prvo su bili Jevreji meta, sada su muslimani.Upitajte se,jeste li vi ostali slijedeci na redu za targetiranje.
@Warwho155 Raspitaj se kako su 1945.g prosli fasisti u Evropi i svijetu.E tako cete proci ponovo, jer ste dokazano glupi i retardirani.Ne moze pametan covjek mrziti nekoga zbog boje koze, vjere, nacije.
Ako imate ikakvu sumnju o tome sto covjek govori, procitajte komentare !!!
Zanimljivo kako ne spominje Kinu i progon i zatvaranja Ujgura. U stvari njih je i podržao.
po meni, glavni problem je što se Muhammed previše uživio dok je izmišljao i sastavljao Kur'an.... plus bio je plaho osjetljiv na kritike...pa se maksimalno ugrađivao u svetu knjigu, da dobije šta želi...tu je suština.
@MobilniKuca nije bolest sve sto boli