Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NATO krstaška krmad u kojoj je i bratska Turska...hahahahaha
Upravu si..mozda si htio vratiti istom mjerom..ali valjda je po islamu bolje nesto presutati ako ti smeta ili? Odavno se ne smatram muslimanom,ali ne bi mi napamet palo da vrijedam bilo koju religiju,doduse mozda i jesam generalizirao kada sam rekao da su svi vjernici \"takvi\"...Bilo kako bilo cak iako ne zelis uvrijediti prave krscane,ipak to cinis..jer mnogi citaju ovaj portal i nadju se uvrijedeni nakon tvojih bezbroj komentara..samo smanji dozivljaje i bit ce bolje.Samo zato sto ne znam \"iskrenog\" krscanina ne znaci da ih nema...
to što muslimani idu na zapad isto je kao kad zapadnjaci idu na istok uzimati arapsku i muslimansku naftu ...zašto zapadnjaci dolaze na istok muslimanima po naftu ?? jer ih vole !? zapad je sa svojim moralnim sunovratom odvratan, ali muslimani idu na zapad raditi i zarađivati iako se ne slažu sa kršćankskim načinom života, kao što i kršćani zapadnjaci preziru muslimane i njihov način života i svakodnevno ga ismijavanju, kao eto i ti ovdje na portalu, ali ih to ne sprječava da dođu i uzmu naftu, i ti bi vrlo rado otišao u mrsku Arabiju, Iran ili Irak, kad bi ti neka kompanija ponudil aposao za nekoliko hiljada dolara, ne bi se oko toga puno dvoumio, zar ne ? iako bi išao u mrsku ti muslimansku, islamističko radiklaističku šerijatsku zemlju !
sve je ovo laz cionista,u pakistanu vlada blagostanje i zato su hiljade bosnjackih porodica nasle tamo utociste a ne na mrskom zapadu hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah
nisam htio da uvrijedm kršćane jer pravi kršćani to i ne čine ono što sam naveo..pravi kršćani se mole Bogu za oprost grijeha svih ljudi, pravi kršćani iskazuju ljubav prema i neprijatelju i okreću čak i drugi obraz kad ih neko udari po jednom zar ne ? htio sam samo pokazati koliko je opasno generaliziranje ! jer ovdje mnogi, ako neki musliman učlini nešto zlo, ospe salvu psovki i uvreda na račun islama,muslimana, iako ni taj sam siguran sam nije pravi kršćanin, niti se moli Bogu.dakle ja samo oštro odgovaram onima koji napadaju islam i muslimane, a nikad mi nije bila namjera vrijeđati istinske kršćane! a i kako bih kad Bog u Kur\'anu kaže: \'\'\"... i svakako ćeš naći da su vjernicima najbliži prijatelji oni koji govore: \"Mi smo kršćani\", zato što među njima ima svećenika i monaha i što se oni ne ohole. \"(Kur\'an, 5:82) a gdje su danas takvi kršćani (iskreno pokorni Bogu i predani Mu) i koliko ih je ???
Rekao si to u zelji da uvrijedis krscane...gdje se moja teorija pokazuje tacnom..ti stvarno si musliman samo u svojoj glavi...Ako cemo iskreno krscani mogu napisati puno toga vise o (ne)djelima \"muslimana\" nego sto ti nabrajas trenutno.Ali eto takvi ste vi \"vjernici\"...nista od vas ocekivati drugo sem mrznje..
@ampak naravno, podmladak je jako bitan, vi Hrvati sad kukumačete što vas je malo i što se majorizirani, evropa cijela ima problema sa natalitetom, ko vam je kriv što ste sve veći broj ped.eri, lezb.ače, što kršćani i sekularisti više vole imati pseto u kući i o njemu se brinuti nego dijete..
@jhfg pa ne vrijeđam ja nikoga, samo kažem činjenice, j.e.b.u. li katolički svećenici gluhonijeme dječačiće u sirotištima po Irskoj i Škotskoj ? j.e.b.u ! http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/sokantno-vladino-izvjesce-irski-svecenici-tukli-i-silovali-djecu.html http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/sokantno-vladino-izvjesce-irski-svecenici-tukli-i-silovali-djecu.html je.b.e li Kačavenda nekog tamo momka koji se kasnije i u.b.i.o ? http://www.moja.rs/hronika/vladika-vasilije-hom.oseksualac-i-pe.dofil/#
Gdje sam dovraga spomenuo narkomane...govorim o cijeloj ebenoj trenutnoj sitauciji...ako ti se svida toliko idi malo na odmor tamo...vratiti se ziv neces..tako molim te ne brani ih..jesmo muslimani i branimo ih zbog toga..ali ne moramo ipak biti tolike zivotinje...Ameriku porediti sa Pakistanom je u najmanju ruku glupo..i ne prosipaj se molim te..pola tvoje rodbine zivi tamo..
UH vidite samo nasih vjernika kako se slazu....hhahah @dzihadbosna nemoj vrijedati pripadnike drugih vjera,tako ti je ipak u kur\'anu receno..ali cini mi se da ti imas veze sa islamom samo kad je \"dzihad\" u pitanju...
Da,prenosi BBC,svjetski renomirana i priznata TV postaja! Ali nee,ona je nekome \"instrument cionisticko-americke urote,mrske krmadi i krstasa\" grrrr Ljudi moji zar sami sebi ne zvucite smijesno. Ali eto,kao covjek otvorena uma volio bih vidjeti i neke dokaze za to ako je moguce..
po čemu su zaostali ?? jer imaju narkomana ?? ima ih svaka zemlja ! malo istraži koliko narkomana ima USA ! koliko ima kidnapovanja djece i žena u USA svake godine, koliko žena bude silovano svaki mjesec u USA ! o njihovim krvavim genocidaškim pohodima širom svijeta da i ne pominjem ! zar ima veća barbarska zemlja od USA !?
\'\'\'Meni je efendija u mejtefu gurao polni organ u anus. Od tada imam psihičkih problema. Samo što i ja nisam pukao... \'\'\' efendije ne vole dječačiće kao pravoslavni i katolički sveštenici..doduše Kačavenda za razliku od katoličkih svećenika koji g.u.ze gluhonijemedječake po sirotištima od 5 godina, voli malo starije i skusnije momčiće od 20 godina...
Nista me vise ne moze zacuditi sto se tice Pakistana...uvijek ista prica..najzaostaliji narod na svijetu.
ovo bi ja i vama, pa bi poslije sve pitali gdje su oni naši srbi?