Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma jel moguce? Ja sam mislio da se ovakve stvari samo desavaju u cafirskoj Americi i da su samo glupi Amerikanci spremni uraditi ovako nesto, ma nebi to Pakistanci sta vam je ljudi... Ovaj je garant porijeklom Amerikanac
Možda je zastranila u vjeri.... da je pitati koga od stručnijih komentatora?
Ipak- čovjek je dobar. Zamisli da joj je odsjekao i obje ruke...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba i njemu glavu odsjeci.
donju ili gornju?
I jednu, i drugu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
CIM SU GA ODMAH UHAPSILI I NJU ODVELI U BOLNICU ZNACI DA SU NAPREDOVALI ZADNJIH GODINA SADA KOD NJIH I ZENE IMAJU SVOJA PRAVA KAO I ZIVOTINJE, NESMIJES IM ODSIJECATI UDOVE BEZ NEKOG PRAVOG RAZLOGA, JER DA JU JE OPTUZIO DA GA JE VARALA SA DRUGIM, NEBI GA NI UHAPSILI A NJU BI U ZATVOR
mora da ga je čale posavjetovo kako da prebije ženu a da mu nakon toga ne pobjegne u sigurnu kuću.
andricgrad 28.04.2014. u 11:51 Odgovori 137vjerovatno nije htjela ustat promjenit tv kanal...:))))))....u svakom slucaju zene u islamskom svijetu ovo i zasluzuju...treba odsjecati i ruke i jezik i sise...eventualno ostaviti polni organ...:)))))....a zasto zasluzuju...e pa zato sto su one i stvrorile takav sistem i same ga podrzavaju.....musku djecu od kad se rode uce vjerskom fanatizmu a zensku djecu uce da se pokoravaju svemu....u svakom slucaju dobile su sto su zasluzile i ne vidim razlog zbog cega bi ih neko sazaljevao.... Ma teb je isto tako svejedno sta je batko radio po grbavici muslimanskim zenama i djevojcicama,po tebi su i one same krive et rodile se kao muslimanke i nek im je batko to radio,tako razmislja monstrum kao sto je ovaj sto je zeni odsjeko noge,a onaj pop u smrdiji lijeci ljude lopatom i ubija ih tom istom lopatom,nista se ovaj taliban ne razlikuje od evropskih talibana koji seb nazivaju srbi,ubiju komsiju samo sto se moli bogu na drukciji nacin od njih.
nemas potrebe da se ponavljas...vec sam ti odgovorio....... kakve veze imaju kriminalci sa kulturom i obicajima nekog naroda???
na pozitivnoj strani, moze da efikasno oralno zadovoljava novom muzu
maloumnici pogani
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/461176/MONSTRUM-Mucio-sam-i-zakopavao-zive-ljude ovo su srpski heroji to su heroji teroristickih organizacija svanih s-anu i s-pc. franck 28.04.2014. u 11:38 Odgovori 45Ovome teže Mosnjaci u njihovom Trokutistanu 24% sta nam zboris na ovog francika od genocidistana.
kakve veze imaju kriminalci sa kulturnim obicajima nekog naroda???
vjerovatno nije htjela ustat promjenit tv kanal...:))))))....u svakom slucaju zene u islamskom svijetu ovo i zasluzuju...treba odsjecati i ruke i jezik i sise...eventualno ostaviti polni organ...:)))))....a zasto zasluzuju...e pa zato sto su one i stvrorile takav sistem i same ga podrzavaju.....musku djecu od kad se rode uce vjerskom fanatizmu a zensku djecu uce da se pokoravaju svemu....u svakom slucaju dobile su sto su zasluzile i ne vidim razlog zbog cega bi ih neko sazaljevao....
malo si poglup
Malo poglup- ovom iznad tebe kompliment
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zanimljivo da ovakvi zlocini nisu nikad zebiljezeni kod najprimitivnijih plemena u africi ili j.americi.
otkud ti znas...da nisi neki svjetski putnik???......ajde kretenu u j americi imas plemena koji se bave lovom na ljude a glave prepariraju i kite sebe i svoj sator "suvenirima"....a o kanibalizmu da ne pisem...
Glupo od njega. Ovim činom nesretnik si je pripisao smrtnu presudu. Žena će mu se prije ili kasnije vratiti sa mehaničkim protezama na nogama i otplesati step po njegovom lešu.
Step je haram.
Ovaj je lud 100%, bez mogucnosti za oporavak. Zasu. Za ovakve slucajeve bi trebalo zakon "oko za oko, zub za zub."
Crni žuti Bibi...
strašno, ovog treba na mjestu ubiti!
Ovome teže Mosnjaci u njihovom Trokutistanu 24% :))
:))) bježi Mosnjo ne prosipaj se :)))) nemozes onog Ambasadora da smjenis :)). U Srbiji Mosnjaci u skolama mogu uciti Mosnjacki a u RS mogu damo kmecati i kampovati :))) . Hajde sad klanjaj Erdoganu i kmeci po klix-u :)))
Kako postoji jedna prirodna privlačnost između nakaradnih islamista i sjekire....