Helikopteri nastavili pucati
0
Pakistan: NATO počinio "namjernu agresiju"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO VAS J E B E STO SE NISTE BRANILI, MOGLI STE MAKAR JEDAN HELIKOPTER OBORITI.
Ma jok ba Pakistanci, slučajno su pogodili... Snimali igle po pustinji i zeznuli se ,učinilo im se ...
Samo vi ožežite po muslimanima za njih se svakako ne odgovara ni jednom poznatom sudu,dok svi ne postanu teroristi
Samo vi vjerujte natou. eno i gadafi je vjerovo pa kako zavrsi. svi cete tako zavrsiti koji vjeruju njima. turska je jedina prava zemlja. poceli ih ucjenjivat za ulazak u EU i turska samo kaze sad necemo nikako u EU jbt se. i evo raspade se EU a turska nikad jaca. i nama bi bolje bilo da se okrenemo turskoj nego EU.zna se koliko je u ratu pomagala eu a koiko turska.
pamet u glavu Pakistanci...Zapadna alijansa je tu da vas sviju stavi pod svoju čizmu i ništa vas više ne vole od Talibana...odnosno još više vas mrze jer se moraju izvinjavati kad vas pobiju
budale moje sarađujete sa ćafirima a sutra ce i vas napasti
na drugim stranicama se govori o 2 sahata pucnjave..