Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ko je odgovaran za cuvanje granice sa Afganistanom. Ne znam ko je gluplji ovi Amerikanci sto finansiraju ovakve ublehe kao sto su Pakistanci ili sami Pakistanci sto dopustaju da im radikalni muslimani ulaze u zemlju, dizu se u zrak medju masama i gube Americku sadaku od koje zive po drugi put. Za sta ta Pakistanska vojska kog ku,rc.a sluzi.
Nemojte tako braco Talibani,Amerikanci su dosli da vas oslobode.Jest jest da vas oslobode od zivota,kao sto su oslobodili 5 miliona prije vas od 2001. Tako su i Rusi oslobodili hiljade muslimana u checeniji.Tako su prljavi hindusi oslobodili hiljade muslimana u Kashmiru.Prljavi Somalijski kerovi oslobodili hiljade muslimana u Somaliji.Srbi su oslobadjali Bosanske muslimane.Amerikanci su takodje oslobadjali Iracke i Jemenske muslimane. Nema sta pravi krstaski oslobodioci.Pravi miroljubivi krscani. Jest jest,muslimani su pravi teroristi,kako su samo usudili da se brane od nas miroljubivih krscanskih barabara. Da se nisu drznuli braniti mi bi smo ih sve oslobodili od zivota,i bili bi pravo ali ono pravo slobodni. Jesu ovi muslimani sosoni,mi hocemo da ih oslobodimo od zivota da ih oslobodimo i od nafte oni pucaju na nas,pa sta ces takvi su teroristi.