Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo se vi čarkajte ,velike sile jedva čekaju da vam tuhnu oružje i stare konzerve i još kojekakve higijenske potrepštine.
Indijski borbeni avioni sinoć bombardovali Pakistanski teritoriji
Srpska posla
Oduvjek je bilo budala i rata. Usput, gdje god su Britanci posredovali nikad nije ostala cista situacija.
Kašmir bogat plemenitim metalima i rudama za razvoj nuklearne tehnologije kao i dijamantima. Znači dobar razlog da se potuku kao što to rade desetljećima oko Kašmira. Pakistan je nastao težnjom Indijskih nacionalista i kolonijalista britanaca da odvoje Muslimane od ostatka Indije. Sada poslije toliko vremena skontali da su se malo zaj123 i najbolje je sve pripisati Islamskim ekstremistima.
Srpski Migovi na aparatima
Šta je ba ovo?! Šta sam propustila? Kakav Kašmir? Zar nije Venecuela sad ne redu?
hajmo Pakistan jebbi mnogobosce