Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu vam sirijci Srbi, svakako ste neprijateljske snage, hajde uvuci uzicu tamo pa pokusaj odredjivati ljude za odstrel kao ovdje sto si radio. Tamo ti trebaju muda ko u bika, i jope bi ostao bez njiha.
Vise je ovaj covjek uradio za bosnjacke interese nego svi bosnjacki politicari zajedno...
Zasto toliko frkisete na Paddy ? On je najvise uradio u BiH od svih visokihpredstavnika i nasih politicara. cak je bio na putu da unisti rs. Kritikovao je nase politicare sto su dali rs policiju itd.
Hebo ti on. nanu, dedu, baba, majku, sestru itd. I na kraju i tebe.
...dragy paddy, i ja bih "rješavao" teoriju paralalnih svemira dok laganini duškam kafu na prvom spratu drugog dvorca trećeg lorda od somersbija, a krdo divljih pataka laganini šetka onim kilometrom livade do prvog šumarka đe se nalazi "omanja" ljetna kućica sa svim potrebitim za nedeljni party na travi, uz zvuke privatne rijeke trista metara dalje. ocm, tačno bih riješio te paralelne svemire.
nisi Paddy ni manje konflikte znao rijestiti.
Pogledajte malo američki nosač aviona Harry Truman u Splitu, pa mene, pa opet nosač aviona pa mene ! :) Truman nakon što je pokazao Srbima jaja ide da ih pokaže i ISISLu. Šta ćeš, ne može se bez toga niko ušutkat. Klinton je pokazao ta jaja Karađiću mada je SOnja bila kuma Republici Srpskoj a Paddy MAjkićki, mada ova djeluje monolitno i kompaktno ko prvi nosač aviona Republike Srpske ! Sjećam se da VUčurević nije bio impresioniran američkom flotom kad je krenulo bombardovanje Srbije. Ih, kaže on da je to neka flota kad se ususdila da krene na Srbe, ZVALA BI SE PRVA A NE SEDMA ! :) Poslije RAdovan molio i kumio da i ta SEDMA pretsane rokat Srpsku. A na šta bi ista izgledla da je tek milio PRVU ?? :))
Republika Srpska je prauzor ISILU ! TOliki muđahedini su dolazili u BiH samo da je vide iz bliza !! Znatel za neku terorističku državu 1991 ?
Tako je, Paddy!!! Haj sad na jednu...