Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Londonska kanalizacija starija od svake gradjevine u Londonu..dobro im ovi stahorovi ne pjevaju vec
Odma u parlament uvesti ove "mutante"!
Jel ovo pisu o Britaniji ili stvarno o pacovima?? Jer ovi mutanti me podsjecaju na Britansku vladu i njihovim Kolonijama,pljackama,porobljavanje kroz istoriju,lazi,otimanje,napadanje itd. Ovo je jos jedan dokaz! "Kakva drzava takve i zivotinje"
kakvi britanci takve im i zivotinje
Ne dirajte Stjuarta malog :D
U BiH naslov bi mogao glasiti: "Budzetski pacovi sire se Bosnom i Hercegovinom, otporni na postojece zakone" a potom moze slijediti tekst: "Ovi glodari izgledaju poput obicnog svijeta, nesto uljudnijeg, ali budzet glodju kao hranu, i naravno da im nimalo ne šteti, vec im godi, jer sve sto oglodju ne moraju ponovo namaknuti niti zaraditi. Otkriveni su na prostoru cijele BiH, a posebno su zastupljeni u visokobudzetnim institucijama".
Isti Dodik
Znaci Splinter je ziv
Hvatajte ih, niste čuli za mišolovke!?