Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma koja Evropska unija, ja iz Njemačke nikud ne mrdam.
Uđeš u srce, bez kucanja. Ne pitajući da li je slobodno. Razbacaš osmijehe, po ćoškovima Na vješalicu okačiš moje stahove. I razmjestiš sebi postelju. Da još jednu noć, u srcu mi prespavaš.....
❤️❤️🧚‍♀️🐉❤️❤️😘
A pare niko i ne gleda, mozes iznijeti i unijeti koliko god hoces samo te blijedo pogledaju ako ih pitas kome da se obratis za carinu bilo ´rvati bilo bh-ndjerosi, hebo lud zunjenog
I kazu slobodan svijet, putuješ slobodno, a sve neka ograničenja.
Brate ne nosi nista i nece te glava bolit.
Samo me zanima sta je problem sa 1 kg nekog mesa. Nor suho
Stvarno ste dosadni sa tim ponavljanjem pravila, tupite o tome ima 3 mjeseca. Ako nešto ne može onda ne može. I meni je čudno da ne može meso, a mogu morski plodovi ??? Pa šta se brže kvari. Jednostavno pomiri se sa tim i mirno čekaj na prelaz granice.
… samo kazeš da se razgovor snima… da vidiš kako su fini…
Koliko znam snimanje i audio i video snimaka je strogo zabranjeno na granicama
Ne planiram
iz HR prelaze u Bosnu i kupuju namjernice jer je jeftinije.kažu.vraćaju se opet u HR.dali smiju to raditi.ne prenosite paštete ako Boga znate.kožu će vam odreti.
Više sam procito clanaka kako ljudi idu u Hrvatsku natoce goriva pa se vrate a ti si laskaj
To se ionako raspada pa ne treba dzaba ici.