Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve odnose na planeti diktira profit i tržište, koga boli k...c za naftnom mrljom i ekologijom. U stvari dobra je i ekologija ali samo ako donosi profit. Kad će to ljudima biti jasno?
Kako nije pozorište u Beloj kući? kad si prič\'o viceve i igro košarku tad je bilo pozorište.
Da li je ovo Bosna na prvom mjestu ili je internet stranica?
E neki im je reko, kablovske televizije obozavaju dramu ali im ga sad cika obama spusti ono kulturno i smireno kao i uvijek.
@taliban.. Tebe treba pronaci i rasturiti ti guz.ove, jer jedes americki hljeb a ser.es i previse protiv Amerike... Ocigledno je da si placenik neke islamisticke teroristicke organizacije, ali neces dugo talabanati po Americi...
Ovo je ZOO a tebi je predodredjeno da jedes banane i budes Monkey!
STVARNO JE TESKO PRECI A NE KOMENTARISATI TVOJ TEKST. PRVO, O TVOM NIKU NE ZNAM ODAKLE TI JER TAKVI NISU NIKAD BILI NITI CE BITI DIO BOSNE. DRUGO,OBAMA NE RASTURA NICIJU ZEMLJU ,TE ZEMLJE RASTURAJU FANATICI KAO TI. TRECE,OBAMA NE TREBA BRINUTI ZA SVOJ RE-IZBOR.OBAMA ON JE TITO. I ZA KRAJ ON LJETUJE KOD SVOJE KUCE A TO STO MU JE KUCA NA HAVAJIMA,ZAR JE I ZA TO KRIV?
kad obama rasturi tudje zemlje,onda je to u redu.a kad njegovu neko malo zaprlja,urnebes.osim toga,on se brine za svoj re-izbor 2012-e,a ne za naftnu mrlju.on svakako ljetuje na havajima.