Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Boze da zivi izadju iz Bjelorusije
Izaci ce ali nece biti dogovora
Kad Tukiju nije ništa bilo u Srbiji i Arkanu u Croaciji, zašto misliš da je ovde bilo šta drugačije?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakav god ishod ovi pregovori budu imali, Vladolf je vec izgubio rat. Analiza The Guardian: Why Vladimir Putin has already lost this war.
Samo da rat i stradanje neduznih stanu. Stop agresiji!
Jasta uzeo Ukrainu i izgubio rat to mozes samo ti reci
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zelim ovim ljudima iz Ukraine 🇺🇦 sve najbolje. 🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Nadati se da V Zelenski nije Ukrainski veleizdajnik kao sto je Alija Izdajbegovic bio Bosanski veleizdajnik
Dzaba trose gorivo, al hajd nek se i to rijesi.
nazalost dzaba sastance, isto kao sastanci sa poglavicom iz tzv PC, ako ne postuje povelju UN ciji je clan, kao i ugovore iz Minsk-a, zasto bi se drzao sad nece sto bi mogao ovde obecati?
Ovo ce zavrsiti kao i Cutileirov plan 1992,Alija Izetbegovic potpisao da ne bude rata pa poslije sastanka s americkim ambasadorom povukao potpis!!!
e pa putko je ovo sve drukcije zamislio, mislio je odradit kao svabe Blitz-Krieg na poljsku, sreca pa su ameri to davno skontali i davno upozorili na to...
Hajde lijepo za vidjeti, zaustavite rat ljudi!!!! 21. stoljece je!!!
Realno su nas Ukrajinci odbranili ... ruski uticaj u Evropi ...ne postoji ... Kada je Orban pojeo G .... sa zadovoljstvom ... sta ce tek vucko ..kada britanci i ameri narede ... Svabe nas pustile niz vodu zbog jeftinog plina ... Nece da moze vise ..
Ne zna se ko ima gore komsije mi ili ukrajna
isti scenario ceka Bosnu kao Ukrajinu samo sto ce nas Srbija napasti pod izgovorom da je takozvana rS ugrozena .Razmislite i uporedite ,a mi nazalost jos spavamo .
Mislis?
To je taj momenat jel? U redu.
Znao je Alija za ovo ali nije uspio za zivota...zato je Bake tu da zavrsi...Bake Bake ne zavadjaj ljude gdje Ce ti dusa
Nije lud Zelenski da ide na pregovore pa da ga kao naseg Aliju ki"ndapuju
Pa i da ga ubiju, uvijek ima ko da naslijedi.
Mali Perica zna iz svog iskustva da cim pocnu pregovori to znaci da ce rat dugo trajati i da se mi svi zajedno mozemo pozdraviti sa prosperitetom sljedecih 5-10 godina. To sto ce EU morati da izdvaja stotine milijardi za naoruzanje je protraceni novac koji ce vasa unucad i praunucad placati svojom izgubljenom buducnoscu. Buducnost vas i vase djece su prodali Alija, Franjo i Slobodan a dokusurili Bakir, Dragan i Milorad. Helem nejse, izgleda da smo ga popusili ali ovaj put indirektno.
Mi bi prvo trebali pregovarati kako da dodjemo pa ni helikoptera nemamo hehehehe bilo bi : hajte nas pokupite usput vam je 😂😂😂