Manmohan Singh
0
'Ovo je rat protiv Indije'
Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slusaj Sabane (Tito), kad me vec vuces za jezik da ti odgovorim! Uzalud se trudis glumeci noja da negiras ili minimiziras neke cinjenice. Sta je bilo mnogo mnogo prije nego je Bosna kao drzava ostojala, naprosto me ne interesuje. Ja necu braniti niciju vjeru pa ni svoju ali je cinjenica da smo imali drzavu i jednog vladara i da smo bili jedno NACIONALNO bice,.........bosanci ili bosniaci, nebitno! Kad se ti odnosi narusavaju????????? I naruseni su do dana danasnjeg bez izgleda da se nekadasnja ravnoteza povrati. Treba li da ti poblize objasnjavam????? Ako nisi shvatio, rado cu ti nacrtati!
Tito koristi guzicu umjesto mozga. Zapadni svijet nas je baš spasio. Da Bog da mi spašavali njih onako kako su oni spašavali nas. Holbrooke, Carington, Lord Owen, Buthros Buthros Ghali, Mitterand, Sadako Agata, Yasushi Yakashi, John Major, Stoltenberg, Rose, Kitzinger, McKenzie, Ćurkin, Kohl, Mitsotakis, Douglas Herd, Jeljcin, Carl Bildt itd... su bili sve sami dobrotvori i sveci, ubili se od spašavanja. Ne treba gubiti dušu, čast u izuzecima poput Mazowieckog, Cilha, ali kad vidimo ko su bili oni gore, dakle sami vrh, ne treba puno pa da zaključiš kako se bazirala politika tih država iz samog vrha i sitema, i njihov odnos prema ratu u BiH. Dobar ti je taj nick, ali mislim da je taj čovjek umro prije nekih 28. godina, kao i njegova djela i ideja. Donekle se može uzeti u obzir ono što je on uradio, ali sveukupno to je vrlo slabo.
a gxs... kakvog ti vladara mislis? I jos jedno pitanje... Kako si \"ti\" doso do tog vladara ako ne IZDAJOM starog vladara ili su se svi tvoji preci(u nekoliko hiljada godina unazad) rodili kao to sto su sad i \"STO NISU IZDALI) Stari ne kenjaj na gladan stomak-dobices hemoroide!!! Svi smo mi jadni (ista majka tri vjere i svi u pravu-nedo bog kakvog suzivota i tolerancije) cccc
Da moj Tito, ali zaboravili su oni to brzo!!! Oni vec od 2000-te slave AlQaidu i njihove akcije protiv zapada i te iste Amerike koja im je spasila guzice. To je takav soj \"ljudi\", jebaji ih! Cim je to jednom izdalo svoju zemlju, vladara, vjeru obicaje, sta ocekivati od takvih. Genetski najslabija karika u svakom slucaju!
Jebem i ja \"ovog\" Allaha\" u kojeg se ovakva stoka kao kune a i asve kretene koji podrzavaju sve ovo trazeci uvijek neke zavjere \"pokvarenog zapadnog svijeta\" koji je (smao da napomenem) bas njima spasio guzice!!! pozdrav
Nisu ovi lojavi periguzi nizasto drugo osim za terorizma i sumanutog ubijanja! I sve u ime tamo nekoh alaha i proroka im. Jadno do p materine.
\"Why do people find conspiracies in the daily news? Is there a deeper ultimate cause for why people believe such weird things? There is. I call it “patternicity,” or the tendency to find meaningful patterns in meaningless noise. Traditionally, scientists have treated patternicity as an error in cognition. A type I error, or a false positive, is believing something is real when it is not (finding a nonexistent pattern). A type II error, or a false negative, is not believing something is real when it is (not recognizing a real pattern—call it “apat­ternicity”).\" http://www.sciam.com/article.cfm?id=patternicity-finding-meaningful-patterns
Jebo VAS... Rusima i Indijcima svaka cast, ali... JEBO VAS SIKTER A Dekanski... Mudzahedini, MUDAhedini... sve sami Dekani Idiotluk
Od sad ce biti nas, rusa i indijaca milijarda ... pa ti sad vidi!
Febo je ateista on ne vjeruje u Boga
Febo, zahvaljujući tom Bogu ti sada živiš, \"misliš\" i govoriš, pardon laješ.
je?em ja onog boga koji je ovakav napad podrzao ili naredio
da nece i sada biti ILI STE SA NAMA ILI STE PROTIV NAS....
Jesu ovi islamski fanatici debili..... vazda ubijaju civile i unistavaju civilne/istorijske objekte.... nema smisla oni se lakofo bore za BOGA, rijec za takve debile nepostoji.
nije valjda da su tu negdje nasli naftna polja. Mada par milijardica zaradit prodajom starog oruzija, nije na odmet. Jasan primjer Palestina i bliski istok.