Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najznacajnije promjene: korona je normalizirala cenzuru, segregaciju i fasizam. glupi ljudi koji vjeruju slijepo svojim vladama sleep walked into a totalitarian future. nista vise nece biti isto. svako 6 mjeseci cete trcat da vam se produze pasovi da mozete otici u supermarket. probudite se!
Da da.U Izraelu su oni sa 2 doze nevakcinisani i ne mogu ulaziti u markete vec moraju primiti i 3
Mentalno zdravlje mi je isto kao sto je bilo i prije pandemije. 4 godine sam bio "zakljucan" i bio pod policijskim satom pa sam prezivio. Trcao sam borio se i ostao u kondiciji u ratu pa tako i u hebenoj pandemiji. Kokuz drzava smo bili i prije pandemije i imali skoro iste probleme kao i sada. Zivim isto kao i prije pandemije. Hebo vas shuplja.
Lajk k'o kuća!!👏👏
Pod br. 3 je kljucno, da se bogati jos dodatno obogate a da sve vise postane siromasnih. To je jedini razlog postojanja pandemije.
#Nokian ti si pobornik nauke. Bujrum, potpisi deklaraciju,! https://gbdeclaration.org/#sign
Šesto: I sa primljene 3 doze ste antivakser, jer je na redu 18-a...
Najvaznije je da smo shvatilinda nas mediji lazu svaki dan.
https://crodex.net/pobacaj-je-bio-vodeci-uzrok-smrti-u-svijetu-2021/
Hajmo sada teoreticari zavjera 😂😎
Zaboravili ste glavno: ye6anje u mozak na globalnom nivou.
Meni ništa nije promijenila. Ajmo dalje
Ova je korona bila meni se cini ujedno i test inteligencije,koliko je svijet tako nisko pao, koliko je pokoran i glup,nije se glasilo ali i neka...
Remote rad najbolja stvar koja se desila u ovoj koroni
Ovo je projekat najbogatijih. Cilj je uspostava kontrole, a ovo je samo bio prvi test koliko su spremni obični smrtnici da prihvate sve ono sto oni kroz svoje medije. Oni postaju još bogatiji a mi sve ovisniji o njihovom bogatstvu. Vlade moraju slušati njih ako hoće da dobiju njihove povoljne kredite da bi održavali socijalni mir. Ovo nam je i najavljeno kroz svete knjige samo treba znati čitati...
Ako sam dobro sgavtio poruka Klik-SS-a je:"Snažno vodstvo je to koje bi moglo prevenirati ovu opasnost, kao i neke druge poput nove pandemije."
Dok se radjaju djeca koja po jutubu snimaju 10 stvari bez kojih ne mogu ovaj svijet nece nikad napredovat
Jeste ovo od Klaus Schwaba prepisali?
Snažnom vođstvu su potrebni snažni novinari. Takođe, snažnom vođstvu su potrebni socijalno osviješteni koji neće preispitivati odluke snažnog vođstva. Snažno vođstvo treba i ljude predane snazi buduće zdrave rase. Nekako mi sve ovo zvuči poznato...